Mario Iorgulescu sfidează pe toată lumea. Nici că-i pasă de justiție, se distrează cât poate

Mario Iorgulescu sfidează pe toată lumea. Nici că-i pasă de justiție, se distrează cât poate
15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Aceasta a fost pedeapsa primită de fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario. Pe tânăr însă, îl doar la bască.

A provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a murit. Mario Iorgulescu își vede liniștit de viață, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Chiar dacă are probleme mari cu legea, Mario Iorgulescu pare că e mai liniștit ca niciodată. El și-a schimbat look-ul și a postat câteva fotografii pe contul de socializare în care le arată fanilor săi cum se distrează. În timp ce judecătorii români au fost convinși că nu are nici un fel de probleme de sănătate, autoritățile din Italia au spus că are probleme psihice.

Dar, ce să vezi? Mario Iorgulescu nu e într-un spital de psihiatrie, ci bea un pahar cu vin la o super terasă. În plus, avocatul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, e convins că nu va sta în închisoare nici o zi, întrucât italienii au respins definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

Mario Iorgulescu

„Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano”

„Autoritățile italiene au respins în mod definitiv mandatele europene de arestare și au constatat că Mario suferă de acele probleme psihice. Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario este chiar o persoană bolnavă, pentru că dacă nu ar fi nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano.

Mario Iorgulescu

„Mario Iorgulescu este fiul președintelui LPF, care de fapt a fost ținta”

De fapt și de drept, și dacă i-ar fi doi ani, cinci ani sau 35 de ani, e absolut egal, deoarece Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie, autoritățile Italiei respingând definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

Și din perspectiva asta era normal să avem parte de o abordare corectă, să nu se țină seama că Mario Iorgulescu este fiul președintelui LPF, care de fapt a fost ținta și prin fiu au vrut să lovească în domnul Iorgulescu. Asta se vede evident, din avion”, a declarat avocatul Florin Durgheu, la ProSport Live.

Recomandarile noastre