Mario Mutu arată ca un superstar! Și-a întrecut tatăl chiar și la tatuaje. Iată-l!

Mario Mutu arată ca un superstar! Și-a întrecut tatăl chiar și la tatuaje. Iată-l!
Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu împlinește astăzi 19 ani. Tânărul a moștenit de la ambii părinți frumusețea, dar și pasiunea pentru tatuaje a tatălui său.

Fotbalistul cu numărul 10 pe tricou are de ce să fie mândru. Primul lui copil, din prima sa căsătorie, cu Alexandra Dinu, a devenit un bărbat reușit din toate punctele de vedere.

Adrian Mutu îl laudă și spune că a fost un copil cuminte, că mama sa i-a oferit o educație aleasă și că va ajunge pe cele mai înalte culmi ale succesului.

 

Mario Mutu deja arată ca un superstar. Tânărul care a trăit aproape toată viața alături de mama sa, în Italia, și-a umplut corpul de tatuaje, dovedind că și el este un pasionat de desenele permanente pe piele la fel ca și tatăl său.

Mario și Tiago Mutu

Astăzi, Mario împlinește 19 ani, iar tatăl său i-a urat „La mulți ani!” și i-a transmis și prin intermediul rețelelor socialiale că îl iubește.

Fiul lui Mutu și-a sărbătorit ziua de naștere în avans, alături de prieteni, pe un yacht de lux.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat în 2003


Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format un cuplu admirat de mulți, la acea vreme, însă relația lor nu a rezistat și cei doi s-au separat în 2003. Alexandra Dinu s-a mutat definitiv în Italia, unde a început o carieră de succes în actorie. Fotbalistul și-a regăsit fericirea alături de o nouă soție, Consuelo, cu care are 2 copii, dar nici relația lor nu a rezistat.

Ulterior, după mai multe aventuri cu frumoasele showbizului, inclusiv cu Bianca Drăgușanu, Mutu s-a recăsătorit cu Sandra. Aceasta i-a dăruit un fiu pe nume Tiago.

Alexandra Dinu, despre greutățile creșterii unui copil ca părinte singur

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă.”, a declarat Alexandra Dinu pentru okmagazine.ro.