Mărul discordiei dintre Iulia și Mihai Albu are aripi și cioc. De ce vroia designerul un pistol

Mărul discordiei dintre Iulia și Mihai Albu are aripi și cioc. De ce vroia designerul un pistol
O găină a ajuns subiect de discuții în instanță. Nu e una oarecare, ci una din cele care au făcut parte din „șeptelul” Iuliei Albu. Procesul privind obținerea unui ordin de protecție pentru stilistă față de fostul ei soț atinge cote halucinante.

Au trecut nouă ani de când Iulia Albu a divorțat de fostul ei soț, designerul Mihai Albu. Deși separarea a fost tranșată în 2012, cei doi încă nu au liniște. În luna noiembrie a anului trecut, așa cum Rețete și vedete a scris, stilista a cerut un ordin de protecție împotriva fostului soț.

Decizia vedetei venea după ce designerul a declarat, în cadrul unei emisiuni TV că actualul partener al vedetei încearcă să îi ia locul în viața fetiței lor.

Declarația venea în contextul în care Mihai Albu s-a plâns în mod public că nu ar fi lăsat de fosta sa soție să petreacă timp cu fiica lor.

„Dacă aveam un pistol…”

Cert este că după ordinul inițial de restricție, în ajunul Crăciunului, cei doi au ajuns și în fața instanței. „Individul (n.r. – partenerul Iuliei Albu) mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol…”, ar fi fost cuvintele lui Mihai Albu care au declanșat acțiunea în justiție a criticului de modă.

”Apărătorul pârâtei solicită admiterea cererii de chemare în judecată astfel cum a fost formulată, cerere care privește evenimentul din data de 04.11.2020, data când s-a realizat înregistrarea în cauză. Din punctul său de vedere, o asemenea exprimare constituie o amenințare la integritatea persoanei, având în vedere și conflictele care au existat anterior, acumulându-se o tensiune între părți.

O exprimare de genul acesta, la televizor, în mass-media, conduce la o stare de temere care, din punctul său de vedere, trebuie înlăturată”, se arată într-un document obținut de Cancan. În fața magistraților Iulia Albu ar fi susținut că s-a simțit amenințată de fostul partener de viață.

Găina, motiv de divorț

Potrivit aceleiași surse, în fața instanței, Mihai Albu ar fi adus în discuție motivul divorțului dintre ei, solicitat de el. Cauza a fost… găina. Așa cum se știe, Iulia Albu a avut de-al lungul timpului mai multe găini pe post de animale de companie. Aparițiile ei publice cu găina erau de fiecare dată intens comentate de public. „Ne-am despărțit din cauza unei găini. Plimba prin tot orașul acea găină”, le-ar fi spus Mihai Albu magistraților.

Amintim că, în luna mai a anului trecut, Mihai Albu i-a reproșat fostei soții că nu îl lasă să o vadă pe fiica lor și să petreacă timp împreună. Motivul invocat de stilistă a fost pandemia de COVID-19.

Sursa foto: Instagram, Facebook

De ce italienii îi spun și azi lui Adrian Mutu ”Il Fenomeno”. Un cadou așteptat 20 de ani

Recomandarile noastre