Masca de protecție: accesoriul sezonului. Modelele alese de vedete pe timp de pandemie

Masca de protecție: accesoriul sezonului. Modelele alese de vedete pe timp de pandemie
Pentru a face față situațiilor de criză trebuie să ne adaptăm. Măștile de protecție au fost privite ca o corvoadă la începutul pandemiei, dar, fashionistii le-au transformat în accesoriul sezonului.

Mai multe brand-uri au început să producă măști de protecție cu diferite modele, de la sclipici până la imprimeuri florale, iar vedetele sunt încântate și le poartă cu mândrie. Pe lângă design-ul fashion pe care îl au măștile, acestea sunt benefice și pentru că pot fi spălate și refolosite, spre deosebire de măștile de unică folosință.

Focarul de coronavirus s-a răspândit rapid și, la fel ca și noi, celebritățile iau măsuri de precauție pentru a rămâne în siguranță. Unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood sunt cât se poate de atente și se protejează cu stil. 

Cum poartă vedetele masca de protecție

Sarah Jessica Parker a fost văzută cu fiica ei de 11 ani, Tabitha, la boutique-ul din cartierul Seaport din New York, marți după-amiază și ambele purtau măști de protecție cu design.

„Fi tu însuți, dar poartă mască. Eu chiar cred în a fi bun față de tine, de comunitate și de planetă. Îmi provoc prietenii minunați să își arate măștile!”, scrie Lady Gaga pe Instagram, purtând o mască de protecție extravagantă.

Chiar și Ducesa de Cambridge și-a acoperit fața cu o mască cu imprimeu floral, în timp ce vizita sediul Baby Basics din Marea Britanie din Sheffield, Anglia, pe 4 august.

„Niciodată prea însărcinată pentru o bluză scurtă și niciodată prea bună pentru a purta mască. #SMILE”, a scris Katy Perry pe Instagram în timp ce purta o mască și un top, inspirate de albumul ei Smile.

„Am astm și port DOUĂ măști! respir bine și nu sunt o idioată egoistă! PURTAȚI MĂȘTILE, nu e chiar atât de greu”, spune Pink pe rețelele de social media.

Poartă masca și în timpul protestelor

Kaia Gerber și-a arătat masca în timp ce s-a alăturat unui protest alături de activiștii Black Lives Matter, pe fondul manifestărilor la nivel național pentru drepturi egale în urma morții lui George Floyd. „Sala Justiției, templul 211 în fiecare miercuri #defundthepolice #blmla #bldpwr”, a scris ea pe Instagram.

Și supermodelul Naomi Campbell și-a modificat garderoba de aeroport. „Safety First NEXT LEVEL”, Campbell, în vârstă de 49 de ani, a descris o serie de fotografii în care le arăta urmăritorilor săi cum se protejează în timpul călătoriilor.

În România, doar Elena Băsescu s-a remarcat prin crearea unor modele de măști pentru adulți, dar și pentru copii.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp