Mega scandal la Bravo, ai stil! Nicoleta Dragne atacă producția, după ce a terminat cu concurentele. Urmează să fie eliminată?

Mega scandal la Bravo, ai stil! Nicoleta Dragne atacă producția, după ce a terminat cu concurentele. Urmează să fie eliminată?
Sezonul aflat în desfășurare al Bravo, ai stil! ia o întorsătură uluitoare. Nicoleta Dragne își pregătește ieșirea din competiție cu un mega-scandal: îi atacă pe producătorii de la Kanal D.

„Bravo, ai stil! Celebrities” a avut un sezon presărat de scandaluri. Celebritățile aflate în această competiție au dus cearta la un alt nivel.

Din situațile tensionate s-au născut două tabere:

Una a „vocalelor”, alcătuită din Ruxi Opulență și Nicoleta Dragne, iar restul vedetelor au alcătuit „tabăra împotriva vocalelor”. Pe parcursul ediților, „vocalele” au aruncat cu săgeți otrăvite încontinuu, susținând că au fost provocate sau că așa e corect – să-și spună opinia franc și fără menajamente.

Ultima „bombă de adevăr” a fost lansată de fosta ispită de la Insula Iubirii, Nicoleta Dragne, care a comentat momentul Vivianei Sposub din cadrul galei dedicate Zilei Naționale, ca fiind lipsit de emoție.

Viviana a cântat live piesa „Foaie verde de-un harbuz”, însă Nicoleta a comentat momentul ca fiind unul lipsit de emoție.

@viviana.sposubLa mulți ani, România! 💙💛❤️ ##10la1206♬ sunet original – viviana.sposub

„În primul rând, eu n-am simțit nimic. Nu s-a transmis emoție”, a spus concurenta, făcând-o pe Viviana să plângă în palatou. De la acel moment, nivelul ei de popularitate se pare că a scăzut. Tot mai des Dragne vorbește pe InstaStory despre mesajele de hate pe care le primește în mediul online, unele întrecând orice limită – injurii și amenințări.

Nu doar în mediul online au început să se rărească susținătorii, dar și printre cei de acasă, care obișnuiau să o voteze. Nici cu ținutele nu a excelat, iar asta a trecut-o la finalul clasamentului în competiția „Bravo, ai stil!”.

Știind că urmează să fie eliminată, Nicoleta Dragne a trecut la atac. Ea lovește nu doar în concurentele din emisiune, ci și în producția Kanal D. Blonda îi acuză pe producători că favorizează alte concurente, iar ei i se șterg comentariile pozitive din online.

Pamfile a ieșit din platou plângând, după o discuție cu Nicoleta Dragne. „Mă șantajează!”

Trebuie menționat și faptul că în urma discuției din platou dintre Dragne și Mădălina Pamfile, cea din urmă a ieșit plângând și reprosând că fosta ispită o șantajează. După acest moment, Pamfile nu s-a mai prezentat la emisiune, invocând infectarea cu Sars-CoV-2. Mulți sunt de părere că bruneta, cunoscută ca fiind fosta iubită a lui Radu Mazăre, a părăsit BAS pentru a scăpa de amenințările Nicoletei.

Așa cum reiese din imaginea publicată pe InstaStory și comentariul pe care l-a făcut, Nicoleta Dragne s-a împăcat cu ideea că nu va câștiga „Bravo, ai stil!” și îi încurajează pe fanii ei să o voteze pe coechipiera ei, Ruxi.

„Dragilor, in primul rând vreau sa va multumesc pentru toate mesajele superbe pe care mi le trimiteti zilnic și in al 2-lea, va rog sa va rezumati doar la acest lucru cât timp voi fi in emisiune.

Nu îmi doresc sa mai fiu votată, susținerea voastră aici, pentru mine este suficientă”, a trasmis ea.

Totodată, acest mesaj ar putea fi și un semnal că Dragne a fost deja anunțată că părăsește emisiunea, BAS fiind filmat cu mai mult timp înainte de difuzare.

Cât despre alterarea realității prezentate în cadrul emisiunii, fanii BAS au avut subliniat la unison un singur aspect: „Comentariile răutăcioase tot producția ți le-a pus în gură?”

Are dosar penal

Nicoleta are un trecut interesant. Pe lângă apariția ei în cadrul reality show-ului Insula Iubirii, unde a fost ispită, ea are și o condamnare penală. A primit, în Marea Britanie, 3 luni de inchisoare cu suspendare si 150 de ore de munca in folosul comunitatii după ce a fost prinsă conducând fără permis, potrivit cancan.ro.