Meghan, capul răutăților. Noi dezvăluiri despre ruptura dintre prinții William și Harry

Meghan, capul răutăților. Noi dezvăluiri despre ruptura dintre prinții William și Harry
Prințul William l-a înfuriat pe prințul Harry cerându-i fratelui prințesei Diana, Earl Spencer, să intervină și să-l oprească să se căsătorească cu Meghan Markle, susține o nouă carte explozivă despre membrii familiei regale britanice. Acest lucru nu a făcut decât să îl înfurie și mai tare pe mezin. Noi detalii despre ruptura dintre cei doi frați sunt puse pe tapet de un expert în monarhie.

În prima parte a noii sale cărți, Robert Lacey – un distins istoric regal și consilier al seriei The Crown de la Netflix – a povestit cum comportamentul lui Harry și Meghan a lăsat Familia Regală „perplexă”.

Astăzi, el dezvăluie modul în care William se temea că Harry se grăbește să se căsătorească și că regina a sugerat cuplului să se mute în Africa timp de un an sau doi pentru a se distra împreună.

Cum a ajuns Prințul Harry la psiholog

În ultimii doi ani, viața prințului Harry a alunecat lateral în ceea ce el a descris drept „haos total”. În propriile sale cuvinte: „Pur și simplu nu știam ce e în neregulă cu mine … Fusesem probabil foarte aproape de o defecțiune completă în numeroase ocazii”.

La sugestia fratelui său mai mare, Harry a început să facă terapie. Chiar și așa, Cressida Bonas, ultima lui iubită serioasă înainte de Meghan Markle, a ajuns să simtă că este un tânăr cu probleme și obsedat de sine. „Indiferent cât de educat, talentat, bogat sau mișto crezi că ești, a postat ea enigmatic pe pagina sa de Instagram, modul în care tratezi oamenii în cele din urmă spune totul”, scrie Daily Mail.

Ea s-a plâns prietenilor că Harry a dezvoltat o psihoză față de mass-media. El ar fi plâns și s-ar fi plâns de paparazzi care se ascund acolo unde în mod clar nu erau, a spus ea.

De ce s-a îndrăgostit Harry de Meghan. Semăna cu cineva

Apoi, Meghan Markle, vedeta serialului de televiziune Suits, a intrat în viața sa la începutul lunii iulie 2016. Deja Harry a simțit în Meghan ciudățeniile și originalitățile care au făcut-o un personaj atât de asemănător cu mama sa, Diana. Era schimbătoare, neconformistă, care și-a purtat bătăliile cu aceleași calități non-regale ca ale mamei sale. În același an, 2016, Harry și-a prezentat iubita tatălui și bunicii sale, care au aprobat-o pe deplin. Problema era William.

De fapt, Meghan și Kate s-au descurcat destul de bine de la început. Nu au devenit cele mai bune prietene, dar s-au trezit, surori-străine în situația lor extraordinară regală, și amândouă profesioniste cool s-au tratat cu respect reciproc.

Fiecare era mult prea șmecheră pentru a face dușmanul unei viitoare cumnate – avea sens doar să fie prietene. Conflictul fundamental a fost între cei doi bărbați care se cunoscuseră de-a lungul vieții și nu ezitaseră niciodată să-și spună exact ceea ce credeau și simțeau.

La rândul său, William era îngrijorat de faptul că fratele său mergea prea repede în curtarea sa și nu s-a împiedicat să spună acest lucru atunci când Harry a început să vorbească despre căsătorie.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri