Mia, fetița cântărețului Matteo, a fost la un pas de o mare nenorocire. Micuța este traumatizată

Mia, fetița cântărețului Matteo, a fost la un pas de o mare nenorocire. Micuța este traumatizată
Familia artistului Matteo a trecut printr-o situație greu de gestionat. Artistul și mama fetiței sale, Elena Neagu, încearcă să-și revină.

Cântărețul Matteo este în șoc după ce fetița sa a fost într-un mare pericol. La așa ceva nu s-ar fi gândit nimeni.

Mia, fetița cântărețului Matteo, a fost la un pas de o mare nenorocire. Micuța este traumatizată

Cu doar câteva zile în urmă, Mia, fetița lui Matteo, se afla în parcul Kiseleff alături de bonă, la o plimbare. La un moment dat, din motive greu de explicat, un copac a fost smuls din rădăcini și le-a pus sănătatea în pericol. Când și-a revenit din șoc, bona i-a sunat imediat pe părinți ca să le explice tragedia de care au fost la un pas.

„Pur şi simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot şi a căzut peste banca pe care ele se jucau”

„Noi am fost sunaţi de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puţin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”.

Pur şi simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot şi a căzut peste banca pe care ele se jucau. Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate şi nu a fost o situaţie tocmai plăcută”, a explicat Elena Neagu, pentru România TV.

Ce se întâmplă cu micuța

Părinții au alergat într-un suflet la copil, iar când au văzut-o s-au speriat. Micuța a fost lovită de crengi și era groaznic de speriată. „Când am ajuns în parc mă aşteptam că a căzut o creangă, nu mă aşteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situaţii.

Aseară abia ne-am liniştit după şocul pe care l-am trăit. Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniştiţi în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc. Să nu stăm stresaţi că se pot produce tragedii. Fetiţa este la vârsta la care nu înţelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu precepe încă riscurile”, a mai spus mama celei mici.

Sursă foto: click