„Mic Dejun cu un Campion”, un nou sezon. Daniela Zeca Buzura merge la Palat

„Mic Dejun cu un Campion”, un nou sezon. Daniela Zeca Buzura merge la Palat
O emisiune de înaltă ținută, "Mic Dejun cu un Campion", reîncepe un nou sezon. Daniela Zeca Buzura nu merge la ceainărie, ca de obicei, ci la Casa Regală. O întâlnire elegantă la Palatul Elisabeta, în ziua celebrării nunţii de argint a Majestăţii Sale, Margareta și Alteţa Sa Regală, Principele Radu.

În fiecare sâmbătă, la TVR2, de la ora 10.00, pentru 50 de minute ne întâlnim cu câte un campion redutabil.

Cu graţie şi umor, Daniela Zeca Buzura, amfitrionul emisiunii, îşi provoacă interlocutorii la dezvăluiri ce, îi surprind chiar şi pe cei în cauză. În 7 ani de emisiune şi 14 sezoane, aproape 200 de personalităţi au fost invitaţii Danielei Zeca Buzura la „Mic dejun cu un campion”.

Începe un nou sezon din 9 octombrie, ora 10.00.

„Mic Dejun cu un Campion”, un nou sezon

Daniela Zeca Buzura este realizatorul emisiunii  de înaltă ținută „Mic dejun cu un campion”. În cei șapte ani de când ne prezintă personalități din mai toate domeniile, ea a reușit să captiveze un public avid de astfel de întâlniri.

„Mic dejun cu un campion” deschide cel de-al XIV-lea sezon cu o ediţie specială. O întâlnire elegantă şi mult aşteptată la Palatul Elisabeta. A avut loc în ziua celebrării nunţii de argint a Majestăţii Sale, Margareta și Principele Radu. De asemenea, şi împlinirea celor 100 de ani de la naşterea Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.

Mic dejun cu un campion” deschide cel de-al XIV-lea sezon cu o ediţie specială. O întâlnire elegantă şi mult aşteptată la Palatul Elisabeta. A avut loc în ziua celebrării nunţii de argint a Majestăţii Sale, Margareta și Principele Radu.

Poftiți la Palat!

„Recenta celebrare a nunții de argint a Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei și a Principelui Radu a fost un moment fericit. Ne-a prilejuit o deschidere emoționantă și plină de rafinament. Însă, după această întâlnire de la Palatul Elisabeta, ne vom întoarce în spațiul nostru obișnuit, de la Cafe Cărturesti Verona. Veți avea posibilitatea să cunoașteți medici, artiști, istorici, intelectuali care au schimbat fața lumii românești.  Vă așteptăm cu aceeași bucurie și în sezonul de toamnă-iarnă al unui talk-show alert, interesant și de calitate, la TVR2.

Ia startul în 9 octombrie, de la ora 10.00, cu același gând care ne-a animat întotdeauna. Nimic nu e mai plăcut decât o cafea de dimineață, alături de publicul nostru!”, spune Daniela Zeca Buzura.

În noul sezon, „Mic dejun cu un campion” a pregătit 12 ediţii de elită, care vor facilita întâlniri memorabile pentru telespectatori, în fiecare sâmbătă, de la ora 10.00, la TVR2.

„În acest sezon vom avea şi alţi invitaţi pe care ştim că publicul îi preţuieşte. Criticul şi istoricul de teatru George Banu, care practic, face naveta Paris – Bucureşti. Din Canada, scriitoarea Felicia Mihali care a lansat în România una dintre cele mai recente cărţi ale sale. Medicul cardiolog Dragoş Vinereanu, cel mai tânăr membru al Academiei Române. Ioan Cristescu, directorul general al Muzeului Naţional al Literaturii Române, iar lista continuă. Ne luăm libertatea de a vă dezvălui pe parcurs şi alţi invitaţi. Dorim totuşi să păstrăm şi surpriza întâlnirii cu oameni deosebiţi care răspund cu plăcere invitaţiei noastre”, a adăugat Ileana Ploscaru Panait, producătorul emisiunii.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp