Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones ne arată apartamentul de lux, scos la vânzare

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones ne arată apartamentul de lux, scos la vânzare
Apartamentul pe care îl dețin în New York cei doi artiști este scos la vânzare. E vorba de un penthouse enorm, cu o panoramă spectaculoasă asupra orașului.

Michael Douglas și Chtherine Zeta-Jones au stabilit și prețul pentru apartamentul luxos, situat la ultimul etaj al unei clădiri construite în 1908 și care arată ca un castel englezesc din secolul al XII-lea. Este vorba de 21,5 milioane de dolari.

Locuința are patru dormitoare, cinci camere, băi și o bucătărie enormă. Oferă o vedere panoramică superbă, cu vedere la Central Park West.

Apartamentul cu 15 camere a fost transformat în nouă spații mai mari și ocupă întreaga față a clădirii istorice, desfășurându-se atât spre ​colțurile din nord, cât și spre cele din sud, potrivit agentului de listare Sotheby’s International Realty.

Tavanele înalte și camerele expansive oferă o viață modernă în tot acel spațiu deschis.

O cameră mare de zi, însorită, este flancată de o bibliotecă de colț mare cu lambriuri din lemn, cu două șeminee pe lemne.

Bucătăria are o linie impresionantă de electrocasnice, inclusiv o gamă industrială Wolf și frigidere duble Traulsen.

Apartamentul mai include un dormitor masiv, o zonă de relaxare, o baie privată din marmură și două dressing-uri considerabile.

O cameră de oaspeți sau un birou este situat pe hol și include, de asemenea, o baie privată, cu două dormitoare suplimentare situate peste galerie.

Cuplul deține, de asemenea, un conac în Irvington, New York, o casă în aorașul natal al Catherinei, Swansea, Țara Galilor, și încearcă să-și vândă proprietatea din Mallorca de șapte ani fără succes.

Cum și-au salvat căsnicia Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

Catherine și Michael sunt căsătoriți din 2000, după ce s-au întâlnit la Festivalul de Film de la Deauvulle din Franța, în 1998. Au doi copii împreună: Dylan, 20 de ani, și Carys, 18.

În 2013 toată presa de peste ocean scria despre divorțul de 300 de milioane de euro al celor două vedete, dar iată că Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones unt încă împreună. S-a spus atunci că, din cauza problemelor de sănătate ale soției, care a fost diagnosticată cu „bipolaritate”, Michael Douglas a cerut avocatului să-l „scape de toți acei ani de iad”, și să perfecteze actele de divorț. Au trecut peste perioada aceea neagră, când și Michael a fost diagnosticat cu cancer în gât.

Actrița galeză a dezvăluit secretul mariajului de 21 de ani cu Michael Douglas. „Dragostea și respectul sunt constanta. Nu ne-am pierdut niciodată simțul umorului și ne bucurăm unul de compania celuilalt. Eu și soțul meu petrecem mult timp împreună fiindcă, spre deosebire de alte cupluri, nu am avut niciodată un program de la 9:00 la 5 după-amiaza.

 

 

Recomandarile noastre