Michael Jackson are 71 de milioane de fani pe Internet, la 11 ani de la moartea sa

Michael Jackson are 71 de milioane de fani pe Internet, la 11 ani de la moartea sa
Au trecut 11 ani de când Michael Jackson, regele muzicii pop, a murit, dar zeci de milioane de oameni din toată lumea nu l-au uitat. Megastarul american are cont pe Internet, iar proprietăţile lui Michael Jackson au adus venituri de peste 1,7 miliarde de dolari după ce el a murit. Românii l-au văzut la București în 1992 și 1996.

În 1992, românii încercau să uite de comunism, de Mineriade, când au primit o veste bombă. Michael Jackson, mega-super-starul american, regele muzicii pop, va cânta la București, pe stadionul 23 August. 70.000 de persoane din toată țara s-au călcat în picioare ca să ajungă în primele rânduri.

În 1996, Michael Jackson s-a întors la București, iar concertul său a fost ca o explozie: lumini, lasere, costume schimbate de la o piesă la alta, zeci de fani leșinați de emoție, urlete de admirație. „Michaeeeeeel!”?, urlau românii prezenți pe stadion. Unii au mărturisit că nici nu au clipit pentru a nu pierde vreun moment din concert.

Michael Jackson are 71 de milioane de fani pe Internet

Proprietăţile lui Michael Jackson au adus venituri de peste 1.7 miliarde de dolari, de la moartea artistului, iar pe contul său de Facebook sunt peste 71 de milioane de urmăritori.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009. Paramedicii ajunşi acasă la Michael Jackson, în urmă apelului de urgenţă, l-ar fi găsit cu o perfuzie în venă. Abia la 10 ani de la moartea Regelui muzicii pop au fost date publicităţii detalii din autopsia realizată de specialişti.

În momentul decesului, pe 25 iunie 2009, corpul său abia mai cântărea 50 de kilograme şi era afectat de intervenţii chirurgicale şi medicamente. Documentele publicate arată că Michael Jackson nu avea în stomac în momentul morţii decât medicamente parţial dizolvate, scrie Mirror. Şoldurile, încheieturile şi umerii cântăreţului erau acoperiţi de urme de injecţii din cauza administrării de analgezice de către medicul său. Buzele lui Jackson erau tatuate cu roz, iar sprâncenele erau tatuate cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată astfel încât să mascheze marginea perucii.

În urma autopsiei amănunţite s-a descoperit că celebrul cântăreţ avea vânătăi pe genunchi şi pe gambe şi prezenta tăieturi pe spate, urme ce indicau o cădere recentă. De asemenea, corpul lui Jackson era presărat cu zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare, lucru care confirmă că Michael suferea într-adevăr de Vitiligo. ”Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit“, au precizat surse pentru The Sun.