Mihăiță Neșu, ajutat de Victor Ciutacu să strângă bani pentru Paștele copiilor cu autism

Mihăiță Neșu, ajutat de Victor Ciutacu să strângă bani pentru Paștele copiilor cu autism
Mihai Neșu este paralizat de aproape un deceniu. Fostul fundaș stânga al Stelei a renunțat la cea mai mare pasiune a sa, fiind nevoit să se lase de fotbal după un groaznic accident petrecut în teren. Dar, s-a regăsit într-o altă ocupație.

Mihăiță Neșu, ajutat de Victor Ciutacu încearcă să strângă bani pentru Paștele copiilor cu autism. Fostul fundaș stânga al Stelei continuă să impresioneze pe toată lumea prin forța interioară pe care o are.

Un Paște de poveste pentru copii cu autism

De nouă ani și jumătate, Neșu e nevoit să folosească un scaun cu rotile. El își poate folosi parțial mâna dreaptă și poate mișca alte părți ale corpului.

Fostul fundaș al Stelei, Octavian Șovre, Erling Haaland sunt unii dintre cei care au trecut prin multe greutăți. Ei s-au adunat pentru a le oferi un Paște de poveste copiilor cu autism din Oradea.

Povestea autografului cerut (și obținut) de arbitrul asistent Octavian Șovre megastarului norvegian Erling Haaland a făcut deja înconjurul planetei. Întâi, în bună tradiție, a râs lumea de el și i-a cerut pedepsirea.

„Va primi tricoul original de joc, cu semnătură”

Mihăiță Neșu, ajutat de Victor Ciutacu încearcă acum să strângă bani. Când s-au aflat rațiunile gestului, au apărut, pe rând, admirația, felicitările și solidaritatea.

O mulțime de fotbaliști și chiar oameni de media au sărit să ofere, întru licitarea lor pentru îngrijirea copiilor aflați în grija celor de la Asociația SOS Autism Bihor, tricouri personale sau de colecție. Ele vor fi licitate și e bine așa.

„Eu sunt (și) mai pragmatic. Și îmi doresc, fără a încerca să parazitez licitațiile caritabile pentru tricouri, să le ofer copiilor, împreună cu voi, un cadou concret de Paște. Motiv pentru care postez aici contul unde puteți dona direct.

Aștept, în plus față de generozitatea voastră, dacă doriți să renunțați la discreție (fie și numai în relația cu mine), mesaje private cu sumele donate. Țin acțiunea asta sus până la Paște. Cel care a donat cel mai mult va primi, din partea mea, cadou, tricoul original de joc, cu semnătură, al întemeietorului Mihai Neșu Foundation, el însuși din Bihor.

Repet, nu licitez nimic, ofer un cadou aceluia care se va dovedi, dintre cei care mă urmăresc și (sper) mă apreciază, cel mai generos. Acestea fiind spuse, cu felicitări pentru efortul doamnei Simona Zlibuţ, să curgă donațiile”, a spus îngerul copiilor cu autism.

Banii se pot depune aici:

Beneficiar: Asociația S.O.S. Autism Bihor
IBAN: RO55RNCB0032073280020001
BCR Oradea

Expoziție grecească inedită la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului. 200 de ani de la câștigarea independenței