Mihaela Rădulescu își anunță retragerea: „Orice femeie ar trebui să știe cât de mult…”

Mihaela Rădulescu își anunță retragerea: „Orice femeie ar trebui să știe cât de mult…”
Mihaela Rădulescu și-a șocat fanii cu ultima decizie pe care a anunțat-o public, pe rețelele de socializare. Are legătură și cu ce se întâmplă în showbiz. Întreaga decizie, Mihaela Rădulescu a scris-o într-o engleză perfectă.

Mutată la Monaco în urmă cu 15 ani, Mihaela Rădulescu a  revenit în țară doar pentru proiectele în care a fost implicată. Fosta gazdă a emisiunii „Ferma Vedetelor” de la Pro TV nu a mai primit de o bună vreme nicio ofertă serioasă. Acum a ea anunțat că are nevoie de acea intimitate care să-i ofere sentimentul de singuranță, drept pentru care va lua o pauză de pe rețelele sociale și din viața publică.

În vârstă de 53 de ani, Mihaela Radulescu trăiește o relație de dragoste frumoasă alături de sportivul extrem Felix Baumgartner, cunoscut lumii întregi pentru saltul său în stratosferă. Acesta are fix vârsta vedetei noastre și e tare mândru cu partenera lui, în legătură cu care face deseori postări pe rețelele sociale.

Vedeta de la Pro Tv a fost implicată în numeroase proiecte televizate de-a lungul timpului, însă, se pare, că acum a luat o pauză, după ce noile grile nu au anunțat nimic nou consistent. Prin urmare, Mihaela Rădulescu a decis să se bucure de viața ei liniștită la Monaco, care, a determinat-o, probabil, să nu-și mai dorească joburi Tv sau comentarii și dialoguri în zona online.

Mihaela Rădulescu, confesiune pe rețelele de socializare

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată”, a postat Mihaela Rădulescu pe contul personal de Instagram.

Sursa foto: Instagram