Mihaela Rădulescu minte! Își editează maxim pozele, iar noi le avem pe cele reale

Mihaela Rădulescu minte! Își editează maxim pozele, iar noi le avem pe cele reale
Diva mutată în Monaco dă adesea sfaturi tinerelor care o apreciază pentru felul în care arată la cei 50 de ani ai săi. Cu toate că a apelat și la chirurgul estetician, Mihaela Rădulescu spune că silueta și-o menține cu o dietă strictă și cu mult sport. Totodată, conform ultimei descoperi, jurata de la „Românii au talent!” se menține ca la 20 de ani, de fapt, cu ajutorul programelor de editare foto.

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran. Astăzi, trecând de vârsta de 50 de ani, diva face eforturi mari pentru a se menține în topul femeilor care sucesc mințile bărbaților.

Într-adevăr, diva mutată de mai bine de un deceniu la Monaco face sport aproape în fiecare zi. De asemenea, mănâncă sănătos și în porții mici, menținerea taliei de viespe fiind una dintre cele mai mari obsesii ale sale.

Totodată, cu toate eforturile omenești, Mihaela Rădulescu nu poate arăta perfect tot timpul și poate că și efectele înaintării în vârstă îi creează surprize.

Dacă în urmă cu niște ani, Răduleasca putea purta liniștită fuste mini, acum situația s-a schimbat.

Iubitul ei a dat-o de gol!

Felix Baumgartner, partenerul Mihaelei Rădulescu de 8 ani, a postat o poză neretușată cu românca noastră, de la un eveniment Rolls Royce.

Nici nu a știut bărbatul ce dramă va produce graba sa de a se afișa pe rețelele sociale cu frumoasa româncă. Fanii au remarcat imediat un detaliu: celulita divei!

Felix a șters imaginea imediat, potrivit internauților, iar Mihaela Rădulescu a repostat-o editată cap-coadă.

Diva a șters celulita!

Și-a negat operațiile estetice

Mihaela Rădulescu încă de la început, când și-a pus primele silicoane, a negat cu vehemență în fața jurnaliștilor că ar fi trecut pe la chirurg. Totodată, cu ani în urmă, ziariștii de la un tabloid național au descoperit o fotografie în care intervenția estetică asupra sânilor era foarte vizibilă. Doar atunci și-a făcut curaj și a recunoscut Mihaela că nu este complet naturală.

Ani mai târziu, diva a trecut și printr-o operație de rinoplastie.

Mihaela Rădulescu și-a tăiat nasul acvilin, medicul modelând unul mic și cârn pe chipul său. Tot atunci s-a scris că a suferit și o intervenție de umplere a pomeților, dar și mai multe corecții cu acid hialuronic pentru mascarea ridurilor și umplerea buzelor.

Sursă foto: Instagram