Cei doi au împlinit șase ani de relație și dovedesc că dragostea lor este atât de puternică, chiar și de la distanță, Mihaela fiind de circa două luni în România.

Cu toate că se află în țări diferite, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se iubesc mai mult ca niciodată. Celebrul parașutist și-a surprins iubita cu un videoclip postat pe rețelele de socializare, cu ocazia aniversării a șase ani de relație.

Cum a surprins-o Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu

Prezentatoarea TV nu a mai dat nici un semn că ar avea o relație, așa că fanii au crezut că că cei doi s-au despărțit. Ei bine, Felix Baumgartner le-a dovedit că este îndrăgostit nebunește de frumoasa vedetă, făcându-i o declarație de dragoste în văzul tuturor.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, de câteva luni, țin prima pagină a tabloidelor din România, unde gurile rele susțin că cei doi ar fi, de fapt, despărțiți. Deși nu au confirmat și nici nu au infirmat nimic, acum este mai clar ca niciodată că cei doi se iubesc ca în prima zi.

Declarația de dragoste este reprezentată de un videoclip în care rulează mai multe imagini cu cei doi îndrăgostiți, alături de melodia Can’t Get You Off My Mind a lui Lenny Kravitz. Se pare că Felix Baumgartner nu și-o poate scoate din cap pe Mihaela Rădulescu și vrea să îi arate cât de mult o iubește, după șase ani petrecuți împreună.

Poveste de dragoste nonconformistă

Chiar dacă unii nu înțeleg relația la distanță dintre cei doi, Mihaela Rădulescu a declarat că ea este fericită și fiecare trebuie să își trăiască povestea de dragoste în felul său.

„Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Așa ceva nu s-a mai pomenit. Ce culoare are (din naștere) cel mai neobișnuit cățel

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri