Mihai Bendeac o laudă pe singura femeie din viața lui care contează. O să-i rupă inima

Mihai Bendeac o laudă pe singura femeie din viața lui care contează. O să-i rupă inima
Chiar dacă e dorit de multe doamne și domnișoare, Mihai Bendeac e tot singur Pentru el e importantă doar o singură femeie.

A avut multe femei la activ, dar nici una nu l-a făcut până în acest moment să-și dorească la treacă la următorul pas.

Mihai Bendeac o laudă pe singura femeie din viața lui care contează. O să-i rupă inima

Chiar dacă e bărbat în toată firea, Mihai Bendeac e foarte apropiat de mama sa, despre care a vorbit întotdeauna cu multă dragoste. Într-un interviu recent, actorul a povestit despre afacerea pe care mama sa o are în București și care îi asigură un venit onorabil. Emilia Bendeac, care e asistentă medicală, și-a deschis cu 10 ani în urmă un cabinet stomatologic în sectorul 2 al Bucureștiului și muncește enorm pentru ca totul să funcționeze ca la carte.

„Și avem două apartamente în chirie”

“Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie”, a povestit Mihai Bendeac.

“Sună pacienții seara, înainte să se culce”

Tot Mihai a spus că mama sa e foarte grijulie cu pacienții pe care îi are, iar seara îi sună să vadă cum se simt. “Da! Este un medic acolo, Anca Pintea, care are și cabinetul ei, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele și este medicul meu de ani și ani. Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv.

Pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a mai spus actorul.

Sursă foto: instagram