Toamna vine cu noutăți la PRO TV. Îi veți vedea pe Bobiță și Giani, dar într-un show în care vor avea un rol important. Publicul îi apreciază pe actorii din Las Fierbinți și se va bucura să îi vadă în roluri noi.

Mihai Bobonete, un nou rol la PRO TV. E coleg cu Giani

Mihai Bobonete și Costi Diță vor fi cei doi căpitani de echipe în următorul sezon al show-ului ”Pe Bune?!”, de la PRO TV. Următorul sezon al  quiz show-ul va începe în toamnă, dar filmările au început deja.

Andi Moisescu se întoarce în rolul de prezentator, iar Mihai Bobonete și Costi Diță vor fi cei doi căpitani de echipe.

  • ”Ce aplicație a lansat Vaticanul?”
  • ”Care este cel mai exotic animal din Afganistan, și unicul din întreaga țară?”
  • ”Ce se întâmplă atunci când un om și câinele lui se privesc în ochi?”
  • ” Cum îți câștigai dreptul la vot în anumite zone din Anglia, în secolul XIX-lea?”

Sunt întrebări la care Andi Moisescu deține toate răspunsurile!

Mihai Bobonete și Costi Diță vor fi cei doi căpitani de echipe în următorul sezon al show-ului ”Pe Bune?!”, de la PRO TV. Andi Moisescu va prezenta show-ul

Andi Moisescu va prezenta ”Pe Bune?!”

„Eram încă pe circuit. Zic, să stau cu ochii-n patru, pentru orice eventualitate. Când îl văd pe Bobo, apărând din turnantă, cu ștafeta în mână. Tot în frunte, așa cum o și preluase. A mai fost nevoie de doar un gest. Mi-a întins ștafeta, am preluat-o din mers, iar el s-a așezat, binemeritat, pe fotoliul de căpitan de echipă.

Și uite așa, într-o formulă ideală, alături de Costi Diță și Mihai Bobonete sunt gata să pornesc într-un nou sezon al Academiei noastre, de fapte și întâmplări nebănuite, Pe Bune?!”, a spus Andi Moisescu.

Mihai Bobonete și Costi Diță se vor lupta să ghicească cât mai multe răspunsuri corecte din întrebările nebune. În fiecare ediție vor avea alături câte o vedetă care îi va ajuta sau îi va încurca.

Regulile vor rămâne aceleași, iar jucătorii vor putea răspunde la întrebări, după ce vor alege domeniile de pe panou. Toată lumea este pregătită să afle cele mai trăsnite variante și să transforme lupta răspunsurilor corecte în momente amuzante.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp