Mihai Trăistariu șochează din nou. Vrea să facă un centru de cercetare cum n-a fost și nu va mai fi. Și mai are o dorință ciudată

Mihai Trăistariu șochează din nou. Vrea să facă un centru de cercetare cum n-a fost și nu va mai fi. Și mai are o dorință ciudată
Cu o carieră impresionantă în spate, Mihai Trăistariu n-a avut deloc noroc în dragoste. Dar nu și-a pierdut speranța că în această lume se va găsi și femeia potrivită pentru el.

A evoluat frumos, dar a rămas cu mari traume în suflet, după ce și-a pierdut părinții. Mihai Trăistariu nu se lasă și are gânduri mari.

Pentru 2023, Mihai spune că își dorește să fie din nou în vârf din punct de vedere profesional și încă o așteaptă pe femeia care să-i fie parteneră de viață. Cât privește copiii însă, deși își dorește enorm un moștenitor, nu ar vrea, sub nici o formă, să înfieze. În schimb, se gândește tot mai mult să se cloneze, pentru a avea copii care să gândească la fel ca el.

“Copiii mei aș vrea să fie clonele mele, ca să fiu sigur că vor gândi ca mine și că sunt instruiți de mine”

“Nu-mi prea place ideea de a înfia un copil, deși sunt foarte sufletist, ajut oamenii cu probleme. Aș vrea să fie un copil din mine, m-aș clona pe mine și tot aș face măcar unu. Când va fi posibil și legal, deși am aflat că s-ar face, cumva, în secret. Însă, cine știe cât e de adevărat?

M-aș clona pe mine ca să-l instruiesc pe Mihăiță cel mic, exact ce am vrut eu, să-mi continue ideile. Copiii mei aș vrea să fie clonele mele, ca să fiu sigur că vor gândi ca mine și că sunt instruiți de mine. (…) Cu căsătoria încă nu sunt împăcat. (…) Ori nu caut pe cine trebuie, ori mă las doar căutat, e o problemă care trebuie rezolvată’”, a declarat artistul, potrivit Viva.

„Visul meu e să-mi fac un centru de cercetare, să cuprindă existența extratereștilor”

Marcat de pierderea părinților, artistul susține că se gândește din ce în ce mai mult să înființeze un centru de cercetare cu totul ieșit din comun. “Visul meu e să-mi fac un centru de cercetare, să cuprindă existența extratereștilor, cum să vindecăm bolile incurabile, căci ambii părinți au murit de cancer, cum să devenim nemuritori.

Deci, hai cu clonarea, cu criogenarea! Chinezii au inventat o pelerină care 70% te face invizibil, îmi plac chestiile astea un pic ciudate care fac parte din fizică”, a mai spus cântărețul.

Recomandarile noastre