Mike Tyson, celebrul boxer, acuzat de un încă un viol. Pentru primul a fost condamnat

Mike Tyson, celebrul boxer, acuzat de un încă un viol. Pentru primul a fost condamnat
Fostul mare boxer Mike Tyson, violator condamnat, se confruntă cu noi acuzații. Încă o femeie susține că a fost violat de el, tot la începutul anilor 1990, când s-a consumat și primul viol cunoscut al vedetei, pentru care, de altfel, a și fost condamnat. Noua victimă îi cere daune de 5 milioane de dolari.

Mike Tyson este acuzat că a violat o femeie după ce s-au întâlnit într-un club de noapte din Albany la începutul anilor 1990, potrivit procesului intentat la începutul acestei luni. Femeia susține că Tyson a violat-o într-o limuzină, în timp ce au plecat împreună să o ia de acasă pe prietena ei.

„M-am urcat în limuzina lui Tyson să-mi iau prietena de la casa ei, se arată în proces, conform informațiilor obținute de DailyMail.com. Tyson a început imediat să mă atingă și a încercat să mă sărute. I-am spus nu de mai multe ori și i-am cerut să se oprească, dar a continuat să mă atace. Apoi mi-a scos pantalonii și m-a violat violent”.

Primul viol cunoscut al lui Mike Tyson

Dosarul femeii nu include o dată specifică pentru atac, în afară de „începutul anilor 1990”. Este aceeași perioadă în care Desiree Washington (foto) a spus că Tyson a violat-o în Indianapolis.

Tyson a fost arestat în iulie 1991 pentru a că violat-o pe tânăra Desiree în vârstă de 18 ani, Miss Black Rhode Island, într-o cameră de hotel din Indianapolis. Procesul de viol al lui Tyson a avut loc în tribunalul superior din Marion în perioada 26 ianuarie – 10 februarie 1992. Tyson a fost condamnat pentru violarea acesteia pe 10 februarie 1992 și a executat trei ani de închisoare.

Noua victimă a celebrului boxer, traumatizată pe viață

Acum o altă  femeie l-a acuzat pe fostul campion de box la categoria grea Mike Tyson că a violat-o cândva la începutul anilor 1990 într-un proces intentat în Albany, New York, luna aceasta. Victima încearcă să-și păstreze anonimatul, deoarece, a spus ea, publicarea numelui ei „ar reprezenta cu siguranță un risc pentru mine de a mai suferi vătămări psihice, hărțuiri, ridicol sau jenă personală”.

Ea a detaliat, însă, traumele pe care susține că le-a suferit în urma violului. „Ca urmare a violului lui Tyson, am suferit răni fizice, psihologice și emoționale, se arată în dosarul procesului de viol. Am experimentat sentimente de vinovăție, pierderea respectului de sine, rușine, jenă, tristețe, furie, depresie, anxietate, tendințe violente, dependență de droguri și alcool și confuzie, toate rezultate din violul brutal.

Am dezvoltat probleme pe tot parcursul vieții, inclusiv, dar fără a se limita la, probleme legate de sex și de a fi atins ca urmare a violului. Nu am reușit să mențin și/sau să dezvolt relații sănătoase cu bărbații sau cu oricine în general. Am experimentat o suferință emoțională extremă, inclusiv, dar fără a se limita la, coșmaruri, atacuri de panică și flashback-uri”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre