Miley Cyrus topește inimile fanilor cu adopția unui cățel salvat din incendiile din Los Angeles

Miley Cyrus topește inimile fanilor cu adopția unui cățel salvat din incendiile din Los Angeles
Un câine abandonat care a furat inimile pompierilor din California a fost adoptat de Miley Cyrus.

La câteva săptămâni după ce a apărut la pragul unei stații a districtului central de protecție împotriva incendiilor din nord, buldogul Daisy a devenit al cincilea pui salvat de către cântăreața în vârstă de 27 de ani.

„Echipajele au spus că era acoperită cu purici și mirosea foarte rău. Se vedea că a rătăcit ceva vreme. Era evident că era abandonată sau era o rătăcită”, a declarat șeful adjunct al stației de pompieri.

După ce o rudă a unuia dintre pompieri a crescut-o câteva luni, cățelușa a fost adusă în cele din urmă la hotelul Wagmor din Los Angeles.

Nimeni nu voia să adopte cățelușa

Din cauza pielii, a problemelor oculare și a șoldului, organizația s-a străduit să îi găsească o plasare permanentă și a folosit rețelele de socializare pentru a atrage interesul.

Miley Cyrus a văzut pe Instagram o poză cu puiul abandonat și i-a trimis un mesaj proprietarului agenției de adopție, Melissa Bacelar.

Bacelar spune că artista i-a trimis un mesaj text în care spunea că este „obsedată” și a organizat transportarea câinelui pe platoul următorului ei videoclip muzical, Midnight Sun.

În ciuda faptului că a încercat în mod activ să găsească câinelui o locație cu mai mulți membri ai familiei și prieteni, Bacelar a spus că Miley Cyrus „a început deja să simtă dragostea pentru el”.

„Vedeta a cerut să păstreze câinele pentru un weekend. Un sfârșit de săptămână s-a transformat într-o săptămână, apoi într-o lună”, a spus proprietara agenției de adopție.

 

Recomandarile noastre