La câteva săptămâni după ce a apărut la pragul unei stații a districtului central de protecție împotriva incendiilor din nord, buldogul Daisy a devenit al cincilea pui salvat de către cântăreața în vârstă de 27 de ani.

„Echipajele au spus că era acoperită cu purici și mirosea foarte rău. Se vedea că a rătăcit ceva vreme. Era evident că era abandonată sau era o rătăcită”, a declarat șeful adjunct al stației de pompieri.

După ce o rudă a unuia dintre pompieri a crescut-o câteva luni, cățelușa a fost adusă în cele din urmă la hotelul Wagmor din Los Angeles.

Nimeni nu voia să adopte cățelușa

Din cauza pielii, a problemelor oculare și a șoldului, organizația s-a străduit să îi găsească o plasare permanentă și a folosit rețelele de socializare pentru a atrage interesul.

Miley Cyrus a văzut pe Instagram o poză cu puiul abandonat și i-a trimis un mesaj proprietarului agenției de adopție, Melissa Bacelar.

Bacelar spune că artista i-a trimis un mesaj text în care spunea că este „obsedată” și a organizat transportarea câinelui pe platoul următorului ei videoclip muzical, Midnight Sun.

În ciuda faptului că a încercat în mod activ să găsească câinelui o locație cu mai mulți membri ai familiei și prieteni, Bacelar a spus că Miley Cyrus „a început deja să simtă dragostea pentru el”.

„Vedeta a cerut să păstreze câinele pentru un weekend. Un sfârșit de săptămână s-a transformat într-o săptămână, apoi într-o lună”, a spus proprietara agenției de adopție.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp