Milionara româncă din SUA se sparge în figuri! Uite ce mănâncă la micul dejun!

Milionara româncă din SUA se sparge în figuri! Uite ce mănâncă la micul dejun!
A devenit milionară după ce a inventat machiajul pentru sprâncene. Acum, are o companie internațională și este un guru în domeniu.

A fugit din România direct în SUA, în speranța că va avea o viață mai bună. Acolo, s-a angajat într-un mic salon de cartier, devenind cosmeticiană, deși nu avea studii în domeniu. Ar fi lucrat în orice domeniu, doar ca să supraviețuiască. Din fericire, meseria pe care a început să o practice de nevoie, a fost de fapt o chemare.

E vorba despre Anastasia Soare, celebra inventatoare a machiajului pentru sprâncene și singura româncă prietenă cu toate starurile de calibru mare de la Hollywood: Oprah Winfrey, familia Kardashian, Jennifer Lopez etc.

Khris Jenner (mama surorilor Kardashian) și Anastasia Soare

Brandul Anastasiei, „Anastasia Beverly Hills” este un succes mondial. Produsele sunt considerate a fi de lux și sunt promovate de cele mai importante nume din showbiz. O dată cu succesul, conturile româncei s-au umflat până au urcat-o în topul milionarilor din America.

Anastasia locuiește în Los Angeles, pe un deal superb, într-o vilă care valorează multe milioane de dolari. Și deși ea a rămas o fire discretă și ancorată la realitate, Anastasia Soare mai scapă câte o fiță din când în când.

De exemplu, românca și-a adus mama în SUA și a făcut un instastory cu ea la masă, la micul dejun. Fericită că e alături de cea care i-a dat viață și că vede cât de sus a ajuns fiica ei, s-a sărbătorit cu o cutie de caviar! Și nu orice fel de cutie, ci una de un kilogram! Valoarea acestei delicatese pe care o vedeți în cutia de pe masă ajunge la 3 mii de dolari.

Dar finețurile nu s-au oprit aici. Icrele de sturion au fost servite cu ou fiert, pus în suport de argint și s-au folosit farfurii de designer, poleite cu aur.

Mama Anastasiei este octogenară și a fost croitoreasă de meserie.

Anastasia Soare sprijină România chiar și de peste Ocean

Creatoarea de produse de make-up nu a uitat de unde a plecat. Anastasia sprijină România așa cum poate, de peste Ocean. Ea se îmbracă adesea cu haine create de designeri români și le laudă performanțele artistice și stilistice cu fiecare ocazie. Nu de puține ori a arătat creațiile unor români în dressingul său plin de Fendi, Gucci, Prada, Vuitton șamd.