Minerva a trecut printr-o operație complicată. Ce se întâmplă acum cu celebrul astrolog

Minerva a trecut printr-o operație complicată. Ce se întâmplă acum cu celebrul astrolog
Cel mai cunoscut astrolog al României, Gabriela Dima, alias Minerva a suferit recent o intervenție chirurgicală la un spital din Arad.

Problemele Minervei au început din perioada studenției, atunci când a avut un accident.

Minerva a mărturisit că nu a dat atenție multă vreme acestor complicații, deși a avut mereu dureri, până când i s-a depistat o coxartroză. „Totul a plecat de la o poveste mult mai veche, din vremea studenţiei. Atunci, am căzut, dintr-o întâmplare nefericită, dar nu am dat decenii bune nicio atenţie acelui incident.

Deşi, o vreme, m-a durut! Şi am dus-o, pe picioare, cum se spune! Până într-o zi când un medic foarte bun mi-a depistat o frumuseţe de coxartroză, care m-a forţat să mă operez în cele din urmă”,  a spus astrologul pentru Playtech Știri.

„Astăzi, în Joia Mare, am făcut primii mei 30 de paşi. Primii, după operaţie”

Din fericire, susține Minerva, operația a decurs foarte bine, iar în Joia Mare a reușit să facă și primii pași, folosindu-se de un cadru.

„M-a surprins şi pe mine cât de bine a prins operaţia. Nici în cele mai frumoase vise nu mă aşteptam la aşa ceva! Medicul m-a şi felicitat şi asta m-a făcut să mă simt foarte bine.

În Joia Mare, am făcut primii mei 30 de paşi. Primii, după operaţie! Eram şi eu foarte curioasă să văd cum mă voi descurca. E drept, m-am deplasat cu ajutorul unui înălţător, al unui cadru metalic, dar am făcut-o şi sunt foarte mândră de mine”, a afirmat aceasta.

A ales să se opereze la Arad pentru a fi aproape de familie

Pentru că operația a fost una grea, Minerva afirmă că va sta în spital cel puțin o lună. Ea a ales să facă intervenția chirurgicală la Arad pentru că acolo este cea mai mare parte a familiei. Dar e decisă să facă tot ce trebuie pentru a se vindeca cât mai repede, pentru că-și dorește mult să se urce din nou să conducă, marea sa pasiune.

„Cel puţin, până la 1 mai, nu voi părăsi spitalul. Nici măcar de Paşte! Dar ştiam asta încă de dinainte de a mă opera. De aceea, am şi ales să suport această intervenţie chirurgicală la Arad, fiindcă aici locuieşte mare parte a familiei mele şi în ziua de Paşte mă voi putea simţi ca la mine acasă, deşi voi fi tot în camera de spital.

Medicul m-a asigurat că, în măsură în care voi urmări cu atenţie paşii de vindecare propuşi de către specialişti, voi putea reveni la o viaţă normală, în circa două luni. Inclusiv voi putea şofa din nou, una dintre marile mele plăceri, chiar şi în Bucureştiul acesta foarte aglomerat”, a mai povestit vedeta.

Recomandarile noastre