Minerva, prima fotografie după operație. Cum se simte celebrul astrolog

Minerva, prima fotografie după operație. Cum se simte celebrul astrolog
A trecut tot ce a greu pentru Minerva, astrologul care nu a greșit niciodată atunci când a făcut o predicție. Gabriela Dima se recuperează.

Cu puțin în timp, Minerva a postat pe contul de socializare o fotografie din spital, pentru a-și liniști fanii.

Intervenția chirurgicală pe care a suferit-o Minerva a reușit, iar astrologul este acum în recuperare. Astrologul și-a emoționat fanii cu câteva fotografii din spitalul în care este internată. Într-un dintre acestea, apare alături de mama ea care, spune vedeta, i-a fost alături și s-a rugat la Dumnezeu pentru cea mai bună fiică.

„Și ca în urmă cu 51 de ani, mama a fost cea care m-a susținut! Am intrat plângând în sala de operație și am ieșit râzând… Dumnezeu mai făcuse o minune. Mi-a redat umbletul”, au fost cuvintele postate de Minerva, alături de fotografie.

„Totul a pornit de la o poveste mai veche, din vremea studenției”

Gabriela Dima a fost obligată să se opereze, după ce i s-a pus diagnosticul de coxartroză, o afecțiune care o împiedica să se miște așa cum trebuie. Vedeta a decis ca operația să fie făcută la Arad, acolo unde locuiește cea mai mare parte a familiei.

„Totul a plecat de la o poveste mult mai veche, din vremea studenţiei. Atunci, am căzut, dintr-o întâmplare nefericită, dar nu am dat decenii bune nicio atenţie acelui incident. Deşi, o vreme, m-a durut! Şi am dus-o, pe picioare, cum se spune!

„În Joia Mare, am făcut primii mei 30 de pași”

Până într-o zi când un medic foarte bun mi-a depistat o frumuseţe de coxartroză, care m-a forţat să mă operez în cele din urmă. (…) M-a surprins şi pe mine cât de bine a prins operaţia. Nici în cele mai frumoase vise nu mă aşteptam la aşa ceva! Medicul m-a şi felicitat şi asta m-a făcut să mă simt foarte bine.

În Joia Mare, am făcut primii mei 30 de paşi. Primii, după operaţie! Eram şi eu foarte curioasă să văd cum mă voi descurca. E drept, m-am deplasat cu ajutorul unui înălţător, al unui cadru metalic, dar am făcut-o şi sunt foarte mândră de mine”, a mărturisit astrologul cu puțin timp în urmă.

Recomandarile noastre