Minune în Turcia. Un câine a fost găsit în viață după ce a stat trei săptămâni sub dărâmături

Minune în Turcia. Un câine a fost găsit în viață după ce a stat trei săptămâni sub dărâmături
Îi strălucesc ochii de bucurie, iar când și-a revăzut stăpânul, după ce a stat mai mult de trei săptămâni sub dărâmături, nu mai  contenea să se bucure.

Aleks, un metis drăguț a fost norocos și, după 23 de zile cât a stat sub zidurile căzute în urma cutremurului din Turcia, a fost salvat.

Potrivit informațiilor oferită de presa locală, micuțul patruped a fost scos de ruinele orașului Antakya după 23 de zile. Blănosul a fusese prins sub dalele de beton în timpul cutremurului cu magnitudinea de 7,8 grade care a avut loc pe 6 februarie. Cel care a auzit plânsetul câinelui a fost chiar proprietarul acestuia, Murat Arici, care imediat a chemat echipa de salvare.

Înainte de a fi dat înapoi stăpânului care-l aștepta cu brațele deschise, micuțul patruped a ajuns la organizația pentru protecția animalelor, Haytap, pentru a fi examinat. Salvatorii au făcut eforturi supraomenești și au salvat de sub dărămâturi și sute de pisici, câini, păsări sau și iepuri, oi sau vaci care au fost la un pas să-și piardă viața sub clădirile din sudul Turciei.

Un cal a fost scos de sub dărâmături după 21 de zile

Un alt animal cu zile de la Dumnezeu a fost un cal, care a fost prins sub dărâmături 21 de zile, în orașul Adiyaman din Turcia. Căluțul a fost găsit sub o grindă care a fost îngropată în moloz și a fost descoperit după zgomotele pe care animalul le-a făcut ca să fie auzit.

El a fost scos de sub dărâmături folosindu-se un excavator, apoi dus la un veterinar, pentru că avea nevoie să i se facă un control. Spre norocul lui, acesta avea doar răni minore și după ce a fost tratat, a fost înapoi la proprietarul care l-a primit cu lacrimi în ochi. Imaginile cu operațiunea de salvarea au fost publicate pe Twitter de Ministerul Agriculturii din Turcia.

Recomandarile noastre