Dieta daneză ajută la creșterea puterii arderilor și a metabolismului. De aceea are influență și după întreruperea curei. Dacă cură se face punct cu punct, se poate pierde toată grăsimea de prisos din corp.
Cură trebuie urmată timp de 13 zile strict și se va consuma doar cee ace prevede regimul. Dacă se încalcă recomandările fie și cu un pahar de vin sau cu o gumă de mestecat, cura trebuie întreruptă. Vestea proastă e că pentru a avea efecte, poate fi reluiată abia după jumătate de an. Dacă ați „greșit” după a 6-a zi, cură se poate relua după 3 luni.
Dacă această cură este urmată strict timp de 13 zile, nu se permite reluarea ei abia după 2 ani, dacă este necesar. Dacă în timpul curei devii foarte înfometat, bea apă.
Poveste de Hollywood. Fostul soț al lui Meg Ryan i-ar putea fi bunic actualei neveste
Ce a făcut Diana Bart înainte să nască e incredibil
Ziua 1
mic dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr
prânz: 2 ouă fierte tare + spanac fiert + 1 roșie
cină: 200 g friptură vacă + salată verde cu ulei și zeamă de lămâie
Ziua 2
mic dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr
prânz: 1/2 cutie de șuncă + 1 cutie iaurt natural
cină: 200 g friptură vacă + salată verde cu ulei și zeamă de lămâie
Ziua 3
mic dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită
prânz: 2 ouă fierte tare + 1 felie șuncă + salată
cină: țelină fiartă + 1 roșie + 1 fructă proaspătă
Ziua 4
mic dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită
prânz: 2 dl. juice de portocale + 1 cutie iaurt natural
cină: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 1 cutie brânză de vaci
Ziua 5
mic dejun: 1 morcov mare ras cu zeamă de lămâie
prânz: 200 g cod fiert cu zeamă de lămâie + 1 linguriță unt
cină: 200 g friptură vacă + salată verde cu țelină
Ziua 6
mic dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită
prânz: 2 ouă fierte tare + 1 morcov mare ras
cină: 1/2 pui + salată verde cu ulei și zeamă de lămâie
Ziua 7
mic dejun: 1 ceașcă de ceai fără zahăr
prânz: nimic (bea apă multă, ajută)
cină: 200 g cotlet de miel + 1 măr
Ziua 8
mic dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr
prânz: 2 ouă fierte tare + spanac fiert + 1 roșie
cină: 200 g friptură vacă + salată verde cu ulei și zeamă de lămâie
Ziua 9
mic dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr
prânz: 1/2 cutie de șuncă + 1 cutie iaurt natural
cină: 200 g friptură vacă + salată verde cu ulei și zeamă de lămâie
Ziua 10 mic
dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită
prânz: 2 ouă fierte tare + 1/2 cutie șuncă + salată cu lămâie
cină: țelină fiartă + 1 roșie + 1 fructă proaspătă
Ziua 11
mic dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită
prânz: 2 dl. juice de portocale + 1 cutie iaurt natural
cină: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 1 cutie brânză de vaci
Ziua 12
mic dejun: 1 morcov mare ras cu zeamă de lămâie
prânz: 200 g cod fiert cu zeamă de lămâie + 1 linguriță unt
cină: 200 g friptură vacă + salată verde cu țelină
Ziua 13
mic dejun: 1 ceașcă cafea + 1 cub zahăr + 1 felie pâine prăjită
prânz: 2 ouă fierte tare + 1 morcov mare ras cu zeamă de lămâie
cină: 250 g pui + salată verde cu ulei și zeamă de lămâie
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook