Mircea Badea, incident cu ucraineni. Mașinile au fost avariate

Mircea Badea, incident cu ucraineni. Mașinile au fost avariate
Incident neașteptat, aseară, pentru Mircea Badea. Cunoscutul om de televiziune a pățit-o chiar în timp ce se îndrepta spre emisiune. A povestit totul chiar el pe post. Incidentul care, din fericire, nu a periclitat nicio viață, a fost unul cam bizar și, în orice caz, neplăcut și neașteptat.

Mircea Badea a fost implicat într-un accident. „Vă povestesc ce mi s-a întâmplat venind la emisiune. Eu vin cu puțin timp înainte să începem emisiunea, că n-am chef să o ard prin incintă degeaba şi a intrat unul în spatele meu. Accident! Deci eram la Statuia Aviatorilor, veneam dinspre 1 Mai și urma să fac stânga către Charles de Gaulle. Deci ocolesc, statuia era în stânga mea, să ocolesc ca să mă duc, și venea dinspre contrasens o mașină. Am făcut stânga, am pus frână ca să-i dau prioritate de dreapta(…)”, a relatat Mircea Badea.

„Aveam viteză înainte să pun frână 3 kilometri la oră, că îți dai seama mergi un pic cum ieşi de la stop ca să faci stângă. Zic cât de prost să fii, m-am gândit eu. Mă uit în retrovizoare, văd că era un microbuz, zic bun, cât de prost să fii? Ok, mă dau jos să văd ce s-a întâmplat.

Mircea Badea: „Am o mașină (…) pe care nu intenționez să o schimb”

Mă dau jos, mă uit…mașina mea e o legendă locală aici. Am o mașină foarte, foarte veche pe care nu intenționez să o schimb. E lovită, e înjunghiată, e mecită, e zdrobită, e pe toate părțile. Un fel de tanc, așa, care, mă rog, a trecut prin multe și nici nu intenționez să o schimb. Mă uit în spate, îți dai seama, o nouă lovitură, printre alte 15.

Mă uit la microbuz, număr de Ucraina. Mă uit la conducătorul auto, bărbat în niciun caz bătrân. Nici nu s-a dat jos, se uita așa cu atenție și îngrijorare. (…)  M-am uitat, nu s-a văzut nimic teribil. M-am urcat și m-am dus mai departe la emisiune. Ăla pleacă și el mai departe, nici nu s-a dat jos să vadă despre ce e vorba”, a relatat Mircea Badea, miercuri seară, la Antena 3.