Elena Gheorghe a ruinat planul făcut de Mircea Dinescu. Poetul avea de gând să o impresioneze într-un mod aparte, și anume cu o rețetă de vinete umplute cu carne. Acesta a rămas suprins când a aflat că invitata a devenit vegetariană. Vom putea vedea totul duminica aceasta pe TVR 1, la „Politică și delicatețuri”.

Mircea Dinescu își reia seria de emisiuni, revenind cu forțe proaspete. În cei șapte ani de la apariția „Politică și delicatețuri”, s-au difuzat douăsprezece sezoane, la care au participat peste 150 de invitaţi. Un nou sezon, cel de-al treisprezecelea, „Politică şi delicateţuri” începe pe 8 noiembrie la TVR 1.

Elena Gheorge a devenit vegetariană

În prima ediţie din noul sezon, în bucătăria poetului vine Elena Gheorghe, interpretă pe care Dinescu o descrie drept „o fată blondă cu aer adolescentin, luminoasă şi senină”, care-i molipseşte pe toţi cei din jurul ei cu o stare de bine. Pregătit să o impresioneze cu o reţetă inventată de el de vinete cu carne, Dinescu află cu stupoare că frumoasa sa invitată a renunţat la începutul anului să mai mănânce carne.

El găsește rapid o soluție și îi pregăteşte un platou vegetarian cu brânză „ascunsă” în ardei copt şi frunză de viţă de vie. Iar gătitul în bucătărie se lasă şi cu destăinuiri, râsete şi veselie. Elena îi vorbeşte cu sinceritate gazdei sale despre originea sa armeană, despre istoria şi obiceiurile familiei sale, dar şi despre cum a încălcat regula de a se căsători cu un machedon.

Muzică bună, mâncare apetisantă, o invitată frumoasă şi talentată, toate acestea alcătuiesc reţeta perfectă pentru o după-amiază tihnită de duminică! Mircea Dinescu şi echipa emisiunii „Politică şi delicateţuri” o pun în practică şi ne-o servesc pe data de 8 noiembrie, de la 14.30, la TVR 1.

Elena Gheorghe a reprezentat România la Eurovision 2009

Elena Gheorghe s-a născut pe 30 iulie 1985, iar la vârsta de trei ani a urcat pentru prima dată pe scenă, alături de mama ei, o cântăreața de muzică populară. 

În 2002, ea devine vocea trupei Mandinga, pe care o părăseşte pentru a începe o carieră solo, în 2006. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul muzical Eurovision 2009, cu melodia Balkan Girls. A lansat împreună cu Mandinga două albume, au urmat apoi trei albume solo şi numeroase single-uri. A cântat şi cântămuzică armânească, iar succesul pieselor ei a depăşit graniţele ţării.

Foto: TVR

Cârnați copți în aluat. Rețeta lui Adi Hădean

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri