Mirela Vaida își crește singură copiii. Cum se descurcă ea și soțul ei cu 3

Mirela Vaida își crește singură copiii. Cum se descurcă ea și soțul ei cu 3
Ne-am obișnuit ca vedetele să aibă bone sau ajutor de la bunici pentru creșterea copiilor. Nu e totdeauna așa.

Pe Bianca Drăgușanu o ajută mama la creșterea Sofiei, pe Andreea Bălan tot mama ei o ajută, cu cele două fetițe, și, în ecuație, intră și o bonă, după cum a mărturisit vedeta.

Deși are trei copii, una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV, Mirela Vaida, a decis să se ocupe singură de ei. Ea și soțul ei își împart sarcinile când vine vorba de cele necesare a fi făcute în casă și până la activitățile cu  cei mici.

Vedeta postului Antena 1 are trei copii împreună cu soțul ei, Alexandru Vaida: Carla, de 5 ani, Vladimir, de trei și Tudor-Ștefan, de un an.

Ce face în casă soțul Mirelei Vaida

„Suntem într-o perioadă în care nu avem nici bonă, nici soacră, nici ajutor în casă. Eu și soțul meu suntem cei care ne ocupăm de cei trei copii. Eu sunt cea care face mâncare, soțul meu cumpărăturile, cu toți copiii după el, el îi duce la grădi şi îi aduce, îl culcă pe cel mic, împreună facem curățenie, împreună tundem gazonul, plătim facturile.

Împreună le organizăm pe toate, pentru că amândoi ne-am asumat că suntem părinții acestor trei copii şi nu trebuie să avem 100 de oameni pe lângă noi care să ne rezolve problemele. (…) Copiii înțeleg perfect, ne este foarte  bine  când  suntem doar noi, chiar suntem mult mai organizați aşa”, a mărturisit Mirela Vaida pentru Viva!.

Mirela Vaida face singură menajul casei

V-o puteți imagina pe divă la cratiță, sau dând cu aspiratorul? Ei bine, se întâmplă, e ceva uzual. „În weekend, fac curățenie generală, cele 4 oale de mâncare, coc pâine. Îmi place să gătesc, mă relaxează, mă scoate un pic din rutina zilnică.

Seara, dacă am spectacol, o iau pe Carla cu mine, mai ales că ea e fascinată de scenă. Şi astfel, sâmbăta dimineața sunt gospodină, sâmbăta seara sunt artistă, împreună cu orchestra live, împreună cu baletul teatrului, şi asta mă împlineşte, mă simt bine, mă simt utilă”, a mai spus prezentatoarea de la Acces Direct.

Sursa foto: Instagram

Lovitură neașteptată pentru Mădălina Ghenea. Ce se întâmplă cu noul ei iubit, fotbalist la AS Roma