Moarte fulgerătoare, a pierit in somn! Doliu fără margini in showbizul românesc

Moarte fulgerătoare, a pierit in somn! Doliu fără margini in showbizul românesc
Șocul s-a instalat în lumea artistică din România. Marii artiști sunt îngenunchiați de durere, mesajele au început să curgă.

La numai 37 de ani, Vlad Darius Creţan a trecut la cele veșnice. Vestea morții lui a luat prin surprindere lumea artistică autohtonă. Cunoscut sub numele de scenă, Nosfe, rapperul e cel care a fonda Șatra Benz. Pe pagina oficială a formației, anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, este mesajul postat de trupă, pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOSFE (@nosfezilla)

Artistul, plâns de artiști

Nosfe a trecut la cele veșnice în noaptea de sâmbătă spre duminică. Apropiații artistului au declarat presei că acesta ar fi murit în somn. Loredana Groza, Speak, Smiley și mulți alți artiști sunt șocați de moartea lui Nosfe. Fiecare a reacționat în felul lui. „Baaaa…. NU! NUUUUU!!! NUUUUU!!!!”, a spus Speak, atunci când a văzut cumplitul anunț.

Smiley a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj scurt, plin de regrete: „Încă nu îmi vine să cred… Dumnezeu să-l odihnească”, a menționat vedeta de la PRO TV. Loredana Groza a distribuit și ea un clip al unei melodii realizate împreună cu Șatra Benz și mesajul „RIP @nosfezilla”. Acesta era numele sub care artistul apărea pe rețelele sociale.

În urmă cu două săptămâni, Nosfe celebra, cu un pictorial aparte, împlinirea a cinci ani de existență a trupei pe care o fondase. Unele din imagini amintesc de reprezentările artistice ale lui Hristos răstignit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOSFE (@nosfezilla)

Nosfe a făcut infarct în somn

Vlad Darius Creţan, Nosfe, era însurat cu Mădălina Crețan. Recent, ei au participat, împreună, la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Devenită văduvă peste noapte, Mihaela a postat și ea, pe rețelele sociale, un mesaj sfâșietor. „Iubirea mea…” a scris tânără alături de un portret, alb – negru, al soțului ei. Potrivit surselor Cancan.ro, Nosfe ar fi făcut infarct în somn, în noaptea de 15 spre 16 octombrie.

Sursa foto: Instagram