Moment istoric în familia lui Pepe. Fiul lui nu a împlinit anul, dar deja face asta… – Imagini video exclusive

Moment istoric în familia lui Pepe. Fiul lui nu a împlinit anul, dar deja face asta… – Imagini video exclusive
Pepe este, din această vară, mândrul și fericitul tătic al unui băiețel pe care l-a numit Junior Pascu. E primul din familie care îi va duce numele mai departe. Dar, din ultimele imagini, și cariera.

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, cu o pleiadă de fani c are au așteptat cu sufletul al gură venirea pe lume a urmașului acestuia.  Tată de două fetițe, deja, din relația cu fosta sa a doua soție, Raluca Pastramă, Pepe s-a căsătorit a treia oară și a devenit tată din nou, anul acesta. Noua sa parteneră, Yasmine, i-a dăruit un fiu, pe care, acum, atât ea cât și soțul ei nu mai știu cum să îl răsfețe.

Pepe îl învață pe fiul său cum să țină pumnul strâns, pentru box

Fiul lui Pepe e iubit și stimulat să se dezvolte armonios. Familia are grijă să îi insufle, de mic, valorile sale. Cum tatăl e o fire sportivă, copilul a primit deja o mănușă de box, cu care să se acomodeze. Se pare că micul Junior e absolut fascinat de mănușile de box, iar tăticul l-a și învățat deja să țină pumnul strâns și să se încrunte, pregătit pentru bătaie. Pepe i-a aranjat viitorul fiului, îl face boxer și, pentru asta, îl învață de mic cu bătaia și mănușile de box.

Are și o brățară prețioasă la încheietură, dar cel mai important cadou a fost dezvăluit abia în weekend.

Fiul lui Pepe e „antrenat” de mama sa pentru o carieră muzicală

Micul Junior e pregătit de mama sa, Yasmine, să calce serios pe urmele celebrului său tată. Până va învăța notele muzicale, nu are decât să exerseze la microfon. Soția lui Pepe i-a pus fiului lor în față un microfon de culoarea aurului, la care puștiul s-a distrat copios să gângurească. Acesta a ținut un adevărat „recital”, după cum se vede în video-ul distribuit de mândra sa mămică. Yasmine se amuză copios de talentul fiului ei și al lui Pepe în timp ce performează la microfonul de culoare aurie.

Sursa foto / video: Instagram