Moment penibil. Cum a ajuns Nicole Kidman să o lovească pe Meryl Streep

Moment penibil. Cum a ajuns Nicole Kidman să o lovească pe Meryl Streep
Sunt două dive în adevăratul sens al cuvântului, iar diferența de vârstă dintre ele nu are a face. Totuși, au consumat și întâmplări mai puțin agreabile. Chiar deloc.

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare continuarea seriei Big Little Lies, adevărul a ieșit la iveală și s-a aflat cum a ajuns Nicole Kidman să o lovească pe Meryl Streep, notează Daily Mail.

Nicole Kidman dezvăluie momentul șocant în care a lovit-o pe  Meryl Streep de i-au sărit ochelarii de pe față. S-a întâmplat în timp ce filmau Big Little Lies, iar scena nu a fost regizată.

Lovitura a fost cât se poate de autentică

Nicole Kidman a dezvăluit că o scenă violentă dintre ea și Meryl Streep, a fost una chiar reală. Apărând vineri în emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon, actrița australiană, în vârstă de 53 de ani, a explicat că lucrează la al doilea sezon al serialului HBO alături de Meryl, în vârstă de 71 de ani, care joacă rolul soacrei sale. Incidentul a avut loc în timpul filmărilor.

Într-o scenă aprinsă, personajul lui Nicole, Celeste, o lovește pe Meryl, Mary Louise, peste față; Nicole îngrozită i-a spus lui Jimmy Fallon: „Nu am vrut să-i rănesc fața superbă și delicată!” A adăugat apoi că scena filmată era foarte intensă atunci când s-a întâmplat „incidentul” Au făcut multe repetiții. „Când am ajuns să o filmăm, am făcut-o de mai multe dar i-am scos ochelarii din întâmplare, pentru că am lovit-o!”

Acest mic accident jenant a fost ultima „dublă”, i-a spus Nicole lui Jimmy în timpul interviului. „Cred că această dublă este cea pe care au folosit-o; dacă îmi amintesc bine”, a mai explicat Kidman. Nicole a clarificat totuși: „Dar nu i-am lovit fața. Sunt destul de bună la astfel de scene” În mod clar, nu au existat resentimente pentru cele două staruri, care au continuat să joace împreună în comedia muzicală din 2020, The Prom.