Momente comice cu un urs panda gigant. Să vedeți ce a putut să facă

Momente comice cu un urs panda gigant. Să vedeți ce a putut să facă
Imagini „dramatice” au fost surprinse într-o grădină zoologică. Protagonist este un urs panda gigantic, aflat la ora mesei.

Momente comice cu un urs panda gigant au fost surprinse la grădina zoologică Chongqing din sud-vestul Chinei. Un urs panda înfometat ajunge să se răstoarne de pe platforma de lemn pe care stătea, trăgând de o ramura de bambus.

Panda gigant a fost filmat mâncând frunze de bambus. Animalul se rostogolește peste marginea platformei pe măsură ce ceilalți urși panda continuă să mănânce. Uriașul panda cade pe pământ și trage după el o uriașa ramură de bambus.

Momente comice cu un urs panda gigant

Filmările capturate la grădina zoologică Chongqing arată patru panda uriași care pur și simplu devorează ramurile de bambus atunci când unul dintre își pierde echilibrul și cade. Panda se rostogolește peste margine și ajunge la pământ – trăgând cu el cea mai mare ramură cu frunze de bambus. Nici măcar nu îi pasă că a căzut, e fericit că are cea mai consistentă „pradă.

Urși panda uriași trăiesc în principal în pădurile temperate din sud-vestul Chinei. Pierderea habitatului natural în urma dezvoltării urbane a redus alarmant numărul acestor animale. În prezent, există doar aproximativ 1.864 de exemplare de urși panda în sălbăticie, potrivit Fondului Mondial pentru Natură.

Multe animale au fost duse în grădini zoologice, unde au parte de îngrijire. Urșii, care au o durată medie de viață de 14 – 20 de ani, mănâncă de obicei în jur de 11 kg până la 38 kg de bambus în fiecare zi. Specia poate atinge mai mult de patru picioare înălțime, iar femelele panda pot cântări până la 90 kg, în timp ce masculii pot cântări până la 136 kg, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Daily Mail

Ultimele noutăți în procesul lui Johnny Depp contra The Sun