Momente cumplite în club de bowling: o vedetă rap a fost împușcată mortal. Avea doar 28 de ani

Momente cumplite în club de bowling: o vedetă rap a fost împușcată mortal. Avea doar 28 de ani
Scene de maximă oroare s-au petrecut azi dimineață într-un club de bowling: cineva a scos arma și a împușcat, mortal, un tânăr de 28 de ani, dar și alte persoane. Vedeta rap a murit imediat. Imaginile surprinse la fața locului arată panica ce s-a creat.

Rapperul Takeoff, vedeta trupei Migos, a fost împușcat mortal, în Houston, dimineața aceasta. Artistul se afla într-un club de bowling, împreună cu unchiul și colegul său de trupă, Quavo. Într-cun lip surprins imediat după împușcătură Quavo se aude la telefon, probabil cu un operator de la 911, și îl întreabă: „Ce trebuie să facă?” O asistentă medicală aflată la fața locului, s-a oferit imediat să îi acorde artistului primul ajutor.

Conform presei internaționale, în înregistrarea audio a apelului de urgență se aud dispecerii discutând despre incident – spunând că s-au tras 5 focuri de armă – și dezvăluind că apelantul inițial a spus că a auzit focuri de armă și oameni țipând. Surse din cadrul forțelor de ordine și mai mulți martori au relatat presei că incidentul fatal a avut loc la scurt timp după ora 2:30 AM, la 810 Billiards & Bowling Houston.

Cu doar câteva ore înainte de împușcături, Takeoff a postat pe rețelele sociale o fotografie  din fața clubului, în care își aprinde o țigară. Quavo postase un video cu câteva ore mai devreme, în timp ce se plimba cu mașina prin Houston cu Jas Prince, care își sărbătorea ziua de naștere.

Takeoff și Quavo se aflau acolo jucând zaruri când a izbucnit o altercație și cineva a deschis focul, împușcându-l pe Takeoff. Artistul a fost atins în cap, iar la sosirea medicilor aceștia nu au putut decât să îl declare decedat. Conform poliției, alte două persoane au mai fost împușcate. Acestea au fost transportate la spital cu vehicule private.

Migos, o afacere rap  de familie

Takeoff, al cărui nume real este Kirsnik Khari Ball, era cel mai tânăr membru al trupei Migos. Ceilalți membri ai trupei erau rudele sale. Quavo era unchiul său, iar Offset vărul său. Cei trei s-au reunit ca grup în 2008 în Georgia și au devenit artiști de succes, câștigând mai multe discuri de platină. Primul lor hit a fost „Versace”, în 2013. Aveau să ajungă pe primul loc în Billboard în 2016 cu „Bad and Boujee”. Cel mai recent, Quavo și Takeoff au lansat un proiect ca duo, „Unc & Phew” și tocmai lansaseră luni cel mai recent videoclip, „Messy”.

Sursa foto: Instagram