Momente emoționante acasă la Raluca și Ibrahim. Ce au făcut fetițele lui Pepe – Exclusiv

Momente emoționante acasă la Raluca și Ibrahim. Ce au făcut fetițele lui Pepe – Exclusiv
Fiicele lui Pepe, Maria și Rosa Alexandra, nu au fost acasă când mămica lor le-a născut-o pe noua lor surioară, Mariam. Nici la maternitate nu au putut să o viziteze.

Așa cum Rețete și vedete a dezvăluit în exclusivitate, imediat după ce Raluca Pastramă s-a căsătorit civil cu soțul ei, Ibrahim fetițele au plecat cu celebrul lor tată în vacanță, la Venus.

După ce le-a adus acasă, Pepe și-a continuat vacanța alături de iubita sa și de fiul lor. Micuțele  însă au avut parte de mari emoții. Când au ajuns acasă ele și-au întâlnit mica și noua surioară și s-au topit de drag.

Fetițele lui Pepe și-a întâlnit mica surioară. Sunt topite

Raluca Pastramă a dezvăluit două fotografii cu fiicele sale în timp ce o ținu cu multă afecțiune și grijă, la piept pe sora lor cea mică, Mariam. Din imagini se vede cât de emoționate sunt și Maria și Rosa Alexandra.

Par topite după ghemotocul cu viață cu care, în curând se vor juca de-a dreptul. Păpușica vie se simt foarte bine în brațele surorilor mai mari, chiar dacă acestea sunt, la rându-le, niște copii.

Mamă grijulie, Raluca a vrut ac fetițele ei mai mari să nu se simt neglijate odată cu venirea pe lume a noii membre a familiei. Așa că a organizat o ieșire în oraș, o seară „de fete”, alături de fiicele sale și o bună prietenă. Cele patru s-au răsfățat cu sushi și alte bunătăți, dar și cu fresh-uri de fructe.

Seară de „fete” cu  mami și prietena ei

E remarcabil faptul că, deși au trecut prin divorțul părinților și mutarea doar cu mama, din casa tatălui, cele două fiice ale lui Pepe nu par fă si fost afectate de separare.

El e au acum beneficii la dublu, fiecare din părinți și partenerii lor deopotrivă, străduindu-se să le facă viața plăcută. Cele mici au avut part de excursii și vacanțe, inclusiv în străinătate, alături de noua parteneră a tatălui lor, de exemplu. De asemenea, ele au fost printre primele care au aflat că vor mai avea un copilaș în familie, și l-au cunoscut pe junior la scurt timp după ce acesta a venit pe lume.

Sursa foto: Instagram