Momente teribile pentru Romică Țociu. E cumplit prin ce a trecut în America

Momente teribile pentru Romică Țociu. E cumplit prin ce a trecut în America
Celebrul comediant Romică Țociu se află în America, unde are, în perioada aceasta o serie de spectacole. El a trecut însă prin momente teribile.

Nepotul lui Romică Țociu, micul Philip, a ajuns la Reanimare.  Băiețelul a fost preluat de cei mai  buni medici, în timp ce bunicul a avut parte de momente teribile, simțindu-se neputincios, la mii de kilometri distanță. Philip, nepotul lui Romică Țociu a ajuns în stare gravă la spitalul „Grigore Alexandrescu”, după ce a înghițit două bile magnetice. Copilul de doi anișori, a intrat în șoc septic.

Bunicul Romică Țociu a aflat despre nepotul său, Philip, că este în stare gravă, la spital, în timp c se afla în America, pentru o serie de spectacole. Băiatul său, Lucian, l-a sunat disperat și i-a spus că fiul său va fi operat, după ce a înghițit bilele. Copilul nu se simțea bine, iar părinții l-au dus la spital, unde medicii au avut probleme în a pune rapid un diagnostic. Abia în urma unei radiografii, au fost descoperite cele două bile magnetice, care-i puneau micuțului viața în pericol.

Nepotul lui Romică Țociu a fost operat de urgență

„Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit douăbile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat.

Doctorul Chiriac l-a salvat pe Filip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de doi ani și jumătate să stea trei ore jumătate în operație”, a povestit Romică Țociu, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. Din fericire, micul Philip a fost salvat de medici și a ieșit, ieri, de la Reanimare. Băiatul se află acum în afara oricărui pericol.

„Primul docor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari. Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic”, a mai spus actorul.

Mesajul lui Romică Țociu pentru toți părinții

Comediantul a tras un semnal de alarmă și a pus în gardă toți părinții. Acesta le cere să fi atenți ce jocuri le cumpără copiilor mici. „Feriți-vă de bilele magnetice, e un joc. Ajunsese apoape de șoc septic copilul! A dus pe majoritatea doctorilor în eroare, el avea infecție și nu a făcut temperatură. Dacă nu-i făceau ecografie, lucrurile erau foarte grave”, a adăugat comediantul.

Sursa foto: Instagram