Monica Bârlădeanu a dat ultimele detalii despre nuntă. Cine e alesul! „Eu cu Moni ne-am cunoscut dintr-o greșeală…”

Monica Bârlădeanu a dat ultimele detalii despre nuntă. Cine e alesul! „Eu cu Moni ne-am cunoscut dintr-o greșeală…”
Superba cântăreață Monica Bârlădeanu face pasul cel mare. Și-a găsit fericirea și o spune tuturor.

Monica Bârlădeanu și iubitul său au avut o relație discretă până acum, dar acum va fi nuntă mare.

Monica Bârlădeanu a dat ultimele detalii despre nuntă. Cine e alesul. „Eu cu Moni ne-am cunoscut dintr-o greșeală…”

Va fi nuntă mare în showbizz-ul românesc în această vară. Monica Bârlădeanu și Lucian Popa, un renumit medic chirurg din Iași vor spune cel mai frumos da din viața lor.  Potrivit informațiilor oferite de elle.ro, evenimentul va avea loc pe 1 iunie 2022, iar nașii vor fi Tudorel și Elena Toader.

Cei doi s-au cunoscut la un club

Medicul a mărturisit că cei doi s-au cunoscut la o petrecere, într-un club, dintr-o pură întâmplare. În timp, și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și de atunci nu s-au mai despărțit. ”Eu cu Moni ne-am cunoscut dintr-o greșeală… Eram la un club și tocmai comandasem o șampanie. Ospătarul a fost cam neîndemânatic, iar când a desfăcut dopul, a căzut pe masa alăturată, unde era Moni.

Am mers și mi-am cerut scuze și am invitat-o să stea alături de mine. Bineînțeles că o știam, dar nu am avut niciodată ocazia să vorbim. Vă dați seama că Dumnezeu a vrut să fie așa, mai ales că eram ambii la Iași. Am băut câteva pahare și după… am mers să mai povestim. Ne-am plimbat prin parcul Copou. Ce să mai, a fost ca între studenți, totul…”, a mărturisit dr. Lucian Popa.

Nunta va avea loc în Italia

Cei doi îndrăgostiți au hotărât ca fericitul eveniment să aibă loc la Florența, în Italia. Asta nu înseamnă că nu va fi o nuntă tradițională, cu tot ce scrie la carte. Așa că invitații se vor delecta cu preparate românești, de la sarmale în foi de viță la ciorba de potroace și berbecuț la rotisor. Printre cei care le vor cânta la nuntă se numără Andra, Ștefan Bănică Jr, Loredana și multe alte nume sonore. Prezentatorul se pare că va fi Cătălin Măruță.

”Am decis să rămânem împreună, să ne unim destinele. Totul se va întâmpla la Art Hotel Villa Agape, în Florența, Italia, iar nași vor fi Tudorel și Elena Toader. Pot să spun că l-am găsit pe bărbatul vieții mele. Am avut multe decepții în dragoste… Pe Lucian îl știam doar din vedere”, a declarat și Monica.

Sursă foto: instagram, elle