Monica Bârladeanu, apariție de speriat. E ciufulită și suspectă

Monica Bârladeanu, apariție de speriat. E ciufulită și suspectă
Este una din cele mai frumoase și dorite actrițe din România și e apreciată nu numai pentru talent, ci și pentru felul în care arată. Acum însă  ceva s-a întâmplat.

Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa: Monica Bârladeanu, apariție de speriat. E ciufulită și suspectă. Dar vedeta a decis să împărtășească cu fanii ei și momentele mai puțin plăcute prin care trece în viață. Așa că și-a pus puțin blush în obraji, a fpcut un selfie și a explicat. Trece prin clipe grele.

De un an de zile, ca și noi toți, vedeta trece și ea prin pandemie. Având în vedere proiectele în care e implicată, actrița a fost mai mereu în mișcare, în tot anul care a trecut. A avut noroc și nu s-a îmbolnăvit. Până acum. Deși nu este pentru prima dată când stă în casă de teama coronavirusului, acum Monica Bârlădeanu are un motiv întemeiat: este suspectă de infecția cu virusul ucigaș chinez.

Monica Bârladeanu, apariție de speriat

„Iată că a venit și momentul ăla pe care l-am evitat cu grijă 1 an de zile: auoizolarea. N-am făcut din asta un motiv să pretind un premiu, dar vă spun sincer… eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum. (…)

Monica Bârladeanu, apariție de speriat. E ciufulită și suspectă

Nu sunt ipohondră, dar să nu știi dacă ai sau n-ai… e ceva destul de destabilizant. Orice durere de cap ți se pare suspectă. Ați trecut prin asta? Cum ați gestionat momentul..? Share-uiți ce v-a ajutat cât ați așteptat un rezultat de test… #selfisolation #day1”, a scris Monica Bârlădeanu pe Instagram.

Ea a povestit și ce planuri are pentru zilele următoare. „Contemplez la modul serios să-mi renovez balconul, să re-aranjez dressingul, să-mi fac o zona de lucru la bijuterii pe terasă și tot felul…”, a mai dezvăluit artista.

Fanii s-au grăbit să îi ureze sănătate și boală ușoară, în caz că testul pentru COVID-19 va ieși pozitiv. De asemenea, vorbind din proprie experiență, i-au recomandat să nu stea pe gânduri și să își ocupe timpul cu orice activități prin casă.

Sursa foto: Instagram

Misterioșii frați Tate. Au făcut o avere de milioane din videochat