Monica Bărlădeanu nu își imaginează viața fără rugăciune

Monica Bărlădeanu nu își imaginează viața fără rugăciune
Una dintre cele mai frumoase actrițe din România, Monica Bârlădeanu, este împăcată că și-a găsit un duhovnic. S-a rugat pentru asta în biserică, iar preotul a apărut imediat. Actrița nu își imaginează viața fără rugăciune și spovedanie.

Monica Bârlădeanu are 6 preoţi în familia lărgită şi a vrut să devină profesoară de Religie la 18 ani. Însă, abia acum, la 41 de ani, și-a întors fața către Dumnezeu, iar credincioșii au putut-o vedea în multe biserici și mănăstiri. Vedeta Pro tv a redescoperit doar recent cât de bune sunt pentru suflet Spovedania şi Împărtăşania, scrie evz.ro.

Monica Bărlădeanu nu își imaginează viața fără rugăciune

Monica Bârlădeanu a început în timp dorea să-şi găsească duhovnic. Căutarea n-a fost simplă şi a durat ceva timp, dar greutatea acestei încercări a meritat din plin. Acum, ea nu își imaginează viața fără rugăciune și biserică.

Credincioșii au putut-o vedea pe frumoasa Monica Bârlădeanu în multe biserici și mănăstiri din țară

Actrița din serialul ”Vlad” (PRO TV) a povestit ce miracole i s-au întâmplat datorită credinței reactivate în urmă cu an chiar cu o zi înainte de Sf. Maria, la 15 august, scrie aceeași sursă. Monica Bârlădeanu a intrat în Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală şi s-a rugat la moaștele Sfântului Nicolae pentru a-și găsi un duhovnic. Nu a apucat să iasă din biserică şi în faţa ei s-a ivit un bărbat, nici tânăr, nici bătrân, îmbrăcat în cămașă albă şi cu pantaloni negri. Monica Bârlădeanu i-a explicat cum își căuta duhovnic, dar acolo nu era decât un preot în vârstă, care citea acatiste.

Fosta prezentatoare tv a spus că dorea neapărat să se spovedească și nu avea cui, fapt pentru care intenționa să meargă la altă biserică sau mănăstire. ”Dacă așteptați puțin, mă duc să mă schimb și vă spovedesc!”, i-a spus bărbatul. Efectul asupra vedetei tv a fost cu totul neaşteptat. ”Am început să plâng, nici nu ieșisem din biserică”, a declarat Monica Bârlădeanu în emisiunea Vorbește lumea, difuzată de Pro Tv.

Monica Bârlădeanu simte nevoia să se spovedească

Una dintre cele mai frumoase femei din România s-a referit şi la nevoia de a se spovedi, lucru pe care nu îl mai făcuse de 20 de ani: ”Lucrurile pe care nu le ierți, sunt poveri pentru tine mai toată viața. Sunt lucruri care te apasă și în momentul în care conștiința e atât de încărcată și simți nevoia să o descarci. Eu, nemergând la biserică decât la ceremonii mondene, deși am 6 preoți în familie, iar la 18 ani aplicasem să îmi iau atestatul de profesoară de religie, așa de tare m-am îndepărtat de religie.  Am simțit nevoia să mă spovedesc, lucru care mi se părea absolut înspăimântător, pentru că avusesem experiența cu vreo 20 de ani în urmă și dăduse cineva cu mine de pământ și era descurajant.”

În urma dialogului cu duhovnicul, în viaţa Monică Bârlădeanu s-a produs o schimbare care a făcut-o să fie mai strălucitoare pentru cei din jur. Colegii au remarcat că e mai frumoasă, dar ea le-a spus că fusese la împărtășit: „Toată lumea aleargă la tot felul de hramuri, în tot felul de ritualuri, să ne curățăm”, a mai spus Monica Bârlădeanu, citată de evz.ro.