Monica Tatoiu, în doliu. A pierdut cea mai dragă ființă, dar a anunțat că nu va face pomeni

Monica Tatoiu, în doliu. A pierdut cea mai dragă ființă, dar a anunțat că nu va face pomeni
Monica Tatoiu trece prin momente cumplite, după ce astăzi a trăit un adevărat șoc. Mama vedetei a trecut la cele veșnice, lăsând în urmă un gol imens.

Monica Tatoiu este într-o grea suferință, după această mare palmă primită de la viață. Mama vedetei s-a stins.

Monica Tatoiu este în doliu, după ce a  pierdut cea mai dragă ființă. Vedeta a anunțat că nu va face pomeni

Într-o declarație pentru Playtech, Monica Tatoiu a declarat că și-a pierdut mama în această dimineață. Femeia suferis o intervenție chirurgicală cu doar câteva zile în urmă, apoi a intrat în comă și, din nefericire, nu s-a mai trezit. Vedeta a explicat că nu se va ocupa de pomeni, însă vrea să trimită bani la azilul de bătrâni.

Afacerista a mărturisit că mama ei suferea de cinci ani și s-a rugat mult ca Dumnezeu să o salveze din suferință. Femeia suferise de ocluzie intestinală, iar recent a fost dusă cu forța la spital pentru că avea o piatră la bilă de opt centimetri, care i-a blocat intestinele. Mama vedetei avea 89 de ani.

„N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație”

„A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă. Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital.

Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea. Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o”, a declarat Monica Tatoiu.

Care a fost ultima dorință a mamei

Monica Tatoiu a declarat că îi va duce mamei sale trei coroane, în culorile tricolorului: una roșie, una galbenă și una albastră. De asemenea, îi va publica manuscrisul scris în ultimii cinci ani de viață.

„Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană. Relația mea cu mama: ne-am certat tot timpul pentru că nu voia să meargă la doctor, nu voia să-și facă dinții. Tatăl meu a petrecut ultimii 25 de ani, ca doctor, în spital.

Și mama cred că a avut mereu ideea că spitalul i-a furat soțul. Spitalul a fost viața lui, apoi am urmat noi. Tata chiar a salvat vieți. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea”, a mai spus afacerista.