Moș Crăciun a început să scrie lista copiilor răi

Moș Crăciun a început să scrie lista copiilor răi
E lucru știut, Moș Crăciun vine, în seara de 24 decembrie, cu daruri, dar numai pentru copiii cuminți. Cu câteva zile înainte de sosirea „fratelui” mai mic, Moș Nicolae, are multă treabă.

Duminică, Moș Crăciun a început să scrie lista copiilor răi. În paralel, evident, ajutat de spiridușii săi, el concepe și o listă a copiilor cuminți și buni. Aceștia din urmă vor fi răsplătiți cu fel și fel de cadouri, care mai de care mai colorate și mai interesante și, de bună seamă, pe gustul lor.

Ziua listei lui Moş Crăciun (#Santa’sListDay) este sărbătorită în fiecare an în data de 4 decembrie. Într-o lume în care se fac liste în exces, aceasta este singura listă care contează. Cel puțin, în ultima zi a anului. Se spune că în această zi, Moş Crăciun, cu ajutorul spiriduşilor săi, începe prima versiune a listelor copiilor obraznici sau cuminţi. Evident, cei obraznici, mai au timp 20 de zile să se reabiliteze și să își mai spele din păcate, astfel încât, de Crăciun, să fie și ei vizitați, totuși, de moșul aducător de daruri.

Moș Crăciun a început să scrie lista

Cu ajutorul muncii asidue a spiriduşilor săi, bătrânelul vesel îmbrăcat în roşu care aduce cadouri copiilor creează şi actualizează cele două liste, care îi permit să decidă ce să aducă fiecărui copil de Crăciun, cine meiră și cine nu merită un cadou. Cei de pe lista celor cuminţi primesc jucării, dulciuri şi alte cadouri în Ajunul Crăciunului. Copiii obraznici pot găsi o nuieluşă în ciorapi sau chiar nimic, se știe.

Listele sunt ajustate chiar până în ajunul Crăciunului, aşa că sunt speranţe pentru cadouri frumoase pentru toţi copiii. Chiar și pentur cei obraznici.  Asta, evident, dacă și ei înțeleg că pot să își schimbe comportamentul și să își asculte părinții, în zilele ce urmează. Niciun efort nu este zadarnic, nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită, garantează moș Crăciun. El chiar știe tot ce fac copiii. De-a lungul anului, dar și în aceste săptămâni. În ciuda celor două liste, Moş Crăciun rămâne vesel şi generos.

Sursa foto:  Pixabay

Recomandarile noastre