Moștenitorul reclamelor. Câte milioane de lire sterline a făcut fiul unui cuplu celebru într-un an

Moștenitorul reclamelor. Câte milioane de lire sterline a făcut fiul unui cuplu celebru într-un an
Are școală, s-a însurat cu fata unui milionar american, dar nu și-a croit drum într-o meserie anume. Părinții săi sunt vedetele Angliei și pare că celebritatea lor s-a transferat asupra fiului cel mare.

Brooklyn Beckham apare des în media englezească și americană de vreo 4-5 ani. A ăncercat să fie fotbalist ca  tatăl său David, dar nu s-a ridicat la o valoare care să-l scoată în evidență. Apoi, povestea lui de iubire cu Nicola Peltz, fiica unui magnat american, l-a propulsat în zona de interes a publicului. Logodna a durat vreo doi ani și jumătate din cauza pandemiei, iar anul trecut s-a încheiat cu o nuntă splendidă în America.

Nicola este fotomodel și a continuat și după căsătorie să-și dezvolte cariera. Brooklyn s-a apucat de gătit, transformându-se în bucătar și influencer pe internet. Vizibiliatatea sa și sfaturile bazate ale celebrilor săi părinți l-au propulasat în lumea reclamelor, iar contractele au început să fie semnate.

Într-un singur an, Brooklyn Beckham a acumulat 5 milioane de lire sterline, a scris Daily Mail, iar fiul cel mare al lui David și Victoria Beckham devine una dintre cele mai căutate tinere vedete din lume, la vârsta de 23 de ani.

În ultimele 12 luni, Brooklyn a făcut campanii și pe contul său de Instagram, care are un număr de 15 milioane, cu noul brand japonez SAKE, WESAKE, pe care l-a co-fondat; Twinkly, un brand de iluminat; Lanțul de burgeri Wendy; și Silk Nextmilk, un lapte pe bază de plante. Dar și-a asigurat contracte și cu Tiffany & Co, Pepe Jeans și BMW.

Părinții săi au acumulat o avere imensă valorificând celebritatea lor în tot felul de reclame și se pare că Brooklyn Beckham calcă repede pe urmele lor.

Familia Beckham a acumulat în jur de 370 de milioane de lire sterline, în timp ce familia soției lui Nicola Peltz are o avere de 1,2 miliarde de dolari.

„Brooklyn este un magnet pentru branduri”

Surse apropiate brooklyn-ului spun că face bani și din videoclipurile sale de gătit mult vizionate.

Deși clipurile lui Brooklyn au fost ridiculizate fără milă în presa care a citat urmăritorii de pe rețelele de socializare, acestea continuă să fie vizualizate de 5 milioane de persoane, chiar dacă s-a văzut că, în încercarea de a face o friptură de miel, aceasta a apărut cam crudă după ce a fost gătită.

Un prieten a spus: „Brooklyn este un magnet pentru branduri și este făcut pentru a face o gramada de bani. Este de necrezut cât câștigă».

Între timp, soția sa Nicola, în vârstă de 29 de ani, are relații cu Hugo Boss și casa de modă italiană GCDS Wear.

 

Recomandarile noastre