Moţiune simplă împotriva ministrului sănătăţii, în Camera Deputaţilor

Moţiune simplă împotriva ministrului sănătăţii, în Camera Deputaţilor
Moţiunea simplă pe care PSD a depus-o împotriva ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru, este dezbătută, marţi, 23 iunie, de Camera Deputaţilor şi va fi votată miercuri, 24 iunie.

Moţiunea intitulată ”Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre” a fost semnată de 93 de deputaţi ai PSD.

Şedinţa în care va fi dezbătută moţiunea începe astăzi, 23 iunie, la ora 16.00, iar votul este programat miercuri, 24 iunie.

Moţiune simplă împotriva ministrului sănătăţii

”Sănătatea românilor este, sau ar trebuie să fie, pe primul loc în lista de priorităţi a oricărui guvern, al oricărui administrator pus să gestioneze un sistem de care depinde viaţa şi bunăstarea noastră, a tuturor. Din păcate, actualul Guvern a însemnat o lista interminabilă de eşecuri, minciuni şi inactivitate în domenii cheie. După ce fostul ministru al sănătăţii a vrut să «privatizeze» sănătatea, actualul ministrul PNL al sănătăţii se ocupa de «tunuri», «vânzări de mască fără bon», numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi, care să se ocupe doar de alte «tunuri», gen livrarea de etichete pentru medicamente sau măşti la suprapreţ. PNL minte! Ministrul Sănătăţii minte”, afirmă social-democraţii în moţiune, scrie stirileprotv.ro.

PSD susţine că Nelu Tătaru ”minte”

PSD susţine că Nelu Tătaru ”minte personalul medical care nu a avut materialele de protecţie, minte personalul medical care aşteaptă stimulentele, minte personalul medical legat de plata orelor suplimentare şi a sporurilor”.

”Minte populaţia României! Minte populaţia Bucureştiului! Minte că se testează populaţia”, se mai arată în textul moţiunii intitulate ”Sănatatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, scrie aceeași sursă.

Până acum, au mai fost vizaţi de moţiuni simple Violeta Alexandru, Monica Anisie, Marcel Vela şi Florin Cîţu. Dezbaterea moţiunii depuse împotriva ministrului Ion Ştefan a fost amânată.