Motivul incredibil pentru care o stomatoloagă și-a dezmoștenit rudele. Cui a lăsat averea

Motivul incredibil pentru care o stomatoloagă și-a dezmoștenit rudele. Cui a lăsat averea
Ultima dorință a unei persoane trebuie respectată. Iar când un defunct lasă în urma sa un testament, acesta devine literă de lege. Rudele unei  stomatoloage își smulg părul din cap. Au ratat „la mustață”  nu mai puțin de 5 milioane de euro.

Motivul incredibil pentru care o stomatoloagă și-a dezmoștenit rudele. Este povestea unei bătrâne din Italia, fost medic stomatolog, care a lăsat moştenire 5 milioane de euro celor nevoiași. Femeia și-a scos rudele din testament în ultimul moment.

femeia a profesat zeci de ani ca medic stomatolog. În timpul vieții a adunat o avere de 5 milioane de euro. bani pe care rudele ei sperau să îi moștenească. Dar nu s-a întâmplat așa.  Femeia a decis să lase banii unor organizaţii caritabile, care vor ajuta oamenii nevoiași.

Motivul incredibil pentru care o stomatoloagă și-a dezmoștenit rudele

Femeia și-a exclus rudele din testament pentru că au vrut să o interneze într-un centru de îngrijire. Era nemulțumită că aceste rude îi voiau banii, dar nu și să aibă grijă de ea în ultima etapă a vieții.

Dentista pensionară din Genova, Angela Torelli, a murit la vârsta de 91 de ani. Ea a lăsat aproape 5 milioane de euro în scopuri caritabile. Aproximativ 2,5 milioane pentru Lega del Filo d’Oro, 1,5 milioane pentru genovezii nevoiași, prin Surorile Congregației „Surorile Săracilor”. A mai lăsat și o casă pentru Asociația Italiană de Cercetare a Cancerului, scrie La Stampa.

În plus, le-a trecut în testament pe fosta sa asistentă de la cabinetul medical, dar și pe femeia de serviciu. Soțului ei i-a rămas o casă din Prato Nevoso. Câte 20.000 de euro vor ajunge la femeia de serviciu și la administratorul care se ocupa de gestionarea proprietăților familiei, mai scrie sursa citată.

Rudele nu mai știu ce să facă acum

Au fost însă excluse din testament rudele femeii. Asta după ce au încercat să o ducă la un azil de bătrâni. Stomatoloaga a fost așa de supărată încât a scris acest lucru și în testament. „Mărturisesc că nu pot ierta hărțuirea suferită de mine și de soțul meu din partea rudelor cumnatului meu. Sper că Bunul Dumnezeu nu va voi să mă pedepsească pentru asta”, a scris dr. Torelli în testament.

La Stampa scrie că în luna februarie, tot la Genova, o profesoară ieşită la pensie a lăsat moştenire 25 de milioane de euro pentru 16 instituţii. Printre acestea se găsesc spitale şi organizaţii de caritate.  O parte din bani a lăsat dispoziții să fie împărțiți către persoane fizice. Edmonda Marisa Cavanna  i-a lăsat 3,7 milioane de euro femeii care a avut grijă de ea la finalul vieții.

Sursa foto: Pixabay

Alexandru Arșinel și soția lui, internați spital. Erau vaccinați