Mugur Mihăescu, din secretele unei căsnicii fericite. Bărbații au ce învăța de la actor

Mugur Mihăescu, din secretele unei căsnicii fericite. Bărbații au ce învăța de la actor
De peste 30 de ani, Mugur Mihăescu și Rodica trăiesc o poveste frumoasă, dincolo de lumina reflectoarelor. Cum reușesc să țină aprinsă flacăra iubirii.

Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu și Rodica este tot ce au mai de preț. Ce spune actorul despre iubitul fiicei sale.

Celebrul actor Mugur Mihăescu e un familist convins și reușește să-i demonstreze soției zi de zi că a ales ce-a trebuit. Se cunosc de 40 de ani, sunt împreună de 30 de ani și se iubesc la fel de mult. Care să fie secretul unei relații atât de frumoase?

Mugur Mihăescu are câteva sfaturi pentru toți bărbații, care le va fi de ajutor pentru a trăi frumos alături de persoana iubită. „De ce să nu reușesc s-o surprind? Altfel mai eram de 30 de ani împreună? În 1994, ne-am luat. Ne cunoaștem din 1984. Au trecut 40 de ani de când ne cunoaștem și 30 de ani de când suntem împreună. Am fost colegi de liceu.

„Dacă tu te consideri fericit așa și nu regreți, înseamnă că ți-ai atins scopul vieții”

Ideea este următoarea. Trebuie să fii fericit, nu contează că într-o căsnicie sau într-o relație sau cât ești cu cineva. Totul este să fii fericit. Să-ți găsești fericirea. Nu sfătuiesc pe nimeni nici să fie habotnic, nici să fie nehabotnic. Fiecare trebuie să simtă care este rolul lui pe pământ.

Dacă tu te consideri fericit așa și nu regreți, înseamnă că ți-ai atins scopul vieții. Se întâmplă să fie relații care durează, se întâmplă să fie și relații care nu durează. Nu este niciunul mai breaz ca altul. La anul se împlinesc 30 de ani de căsătorie”, a declarat Mugur Mihăescu.

„A șlefuit-o viața asta și mă-sa într-un fel în care… nu știu”

În ceea ce-l privește pe iubitul fiicei sale, Mugur se înțelege perfect cu cel care ar putea să-i devină ginere și are doar cuvinte de laudă despre băiat. „Ivona are 25 de ani. Are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Zici că e frate-meu, pe cuvânt de onoare. Eu sper să rămână împreună.

Acum, până la urmă, nu decid eu, ei decid. Ei știu care sunt compromisurile vieții lor, ce-i va face fericiți . Ideea e că atunci când tragi linie după atâția ani, ca mine, îți dai seama că ceea ce ai făcut este cel mai bun lucru pe care puteai să-l faci. Familia.

„Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa”

„Am fost încântat s-o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia așa cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa, să fie mândră, să fie independentă, să știe să ierte, să știe să pedepsească. Să știe lucrurile astea.

Este cel mai frumos lucru pe care mi l-a putut dărui viața și s-o văd cum crește așa. A șlefuit-o viața asta și mă-sa într-un fel în care… nu știu. Când zic viața, mă refer la soție. O venerez pentru asta, pentru ce a putut să facă. Am contribuit și eu, dar nu foarte mult, ce-i drept. Cel mai mare rol l-a avut nevasta mea”, s-a destăinuit Mugur Mihăescu.

Recomandarile noastre