Naomi Campbell e cea mai fericită. Și-a împlinit marele vis, la 50 de ani

Naomi Campbell e cea mai fericită. Și-a împlinit marele vis, la 50 de ani
Naomi Campbell e cea mai fericită. Supermodelul a împărtășit o veste mare pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

Pe lângă faptul că este un supermodel recunoscut la nivel mondial, Naomi Campbell și-a împlinit acum și cel mai mare vis: a devenit mamă. Vedeta a împărtășit pe Instagram prima poză cu bebelușa. În mai 2017, Campbell a declarat revistei Evening Standard că vrea să devină mamă, dar nu se grăbește. „Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, cu evoluția științei, cred că o pot face când vreau’, a spus ea în acel moment.

Naomi Campbell e cea mai fericită. A devenit mămică

Supermodelul și actrița, în vârstă de 50 de ani, a născut primul său copil, o fetiță. Marele anunț l-a făcut pe Instagram, împărtășind o fotografie emoționantă ținând în mâna sa picioarele bebelușului. „O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Mă simt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura cu îngerul meu pe care o împărtășesc acum cu voi. Nu există o iubire mai mare’, a scris Naomi Campbell în postarea de pe Instagram. 

O sursă a declarat exclusiv pentru Page Six: „Naomi și-a dorit să fie mamă de mult timp și în cele din urmă s-a întâmplat. Ea este nașa multor copii ai prietenilor de familie și a așteptat întotdeauna cu nerăbdare ziua formării propriei familii. “

Internauții au reacționat imediat și i-au lăsat numeroase mesaje. „Da!!! Binecuvântarea ta este binecuvântarea ei! Știu că vei fi o mamă incredibilă. Foarte fericit sunt pentru tine!”, “Felicitări Regina Naomi. Atât de fericit pentru tine și copilul tău. Este foarte norocoasă!”, „Vei fi o mamă excepțională. Felicitări amândurora că v-ați ales!”

Naomi Campbell este cunoscută în toată lumea pentru cariera sa de model. A fost descoperită când avea doar 15 ani și faima sa a crescut în timp ce a distrus barierele și așteptările. A devenit primul model de culoare de pe coperta Vogue și a marcat nenumărate apariții memorabile pe marile podiumuri ale lumii. Acum, Naomi Campbell a marcat un nou moment în viața sa: a devenit mamă. 

Foto: Instagram

Andra face pe misterioasa. Nu s-a hotărât încă dacă să spună sau nu adevărul

Recomandarile noastre