Natalia Oreiro, ipostaze provocatoare la 43 de ani

Natalia Oreiro, ipostaze provocatoare la 43 de ani
Natalia Oreiro este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din lume, care a atins succesul cu serialul ”Înger sălbatic”, difuzat în urmă cu peste 20 de ani în România. Fanii români au putut-o vedea live pe celebra actriță și cântăreață în 2001 când aceasta a efectuat o vizită în țară și a susținut concerte în București și la Timișoara.

După ce și-a început cariera în telenovele și a continuat cu muzica, Natalia a devenit de anul trecut și vedetă TV, fiind cooptată în echipa emisiunii ”Got Talent Uruguay”, oportunitate care a încântat-o. 

Deși ocupată cu filmările emisiunii, Nati nu-și neglijează fanii de pe Instagram, acolo unde zilele trecute a pus câteva poze cu ea extrem de sugestive și sexi, întinsă pe spate într-un fotoliu și purtând un body strâns pe corp cu imprimeu leopard. Poza nu a făcut altceva decât să evidențieze formele actriței și urmăritorii acesteia au fost surprinși de frumusețea ei. 

Natalia este căsătorită cu cântărețul rock Ricardo Mollo și au împreună un băiețel în vârstă de 8 ani. După nașterea acestuia în 2012 artista s-a confruntat cu depresie postnatală.

Celebră în Rusia, Nasha Natasha solicită cetățenia

Actriţa, cunoscută în fostele ţări sovietice pentru rolul său din telenovela „Muneca brava/ Înger sălbatic” a vizitat pentru prima oară în Rusia în 2001, iar de atunci a călătorit în această ţară practic în fiecare an. Documentarul “Nasha Natasha” apărut anul acesta pe Netflix îmbină povestea Nataliei și drumul pe care l-a avut de parcurs pentru a ajunge vedetă internațională, dar prezintă și turneul în Rusia și cum a ajuns să iubească această țară. 

 

Într-un interviu recent, Natalia a spus că și-a dori să aplice pentru cetățenia rusă, de altfel majoritatea postărilor ei de pe Instagram fiind traduse și în această limbă: „Am spus că pentru mine ar fi o onoare să solicit paşaportul acestei ţări”, a declarat Oreiro, care plănuiește și un concert în Rusia în 2021, îndată ce pandemia se va sfârși. 

Printre celebrităţile străine care au paşaport rus, după ce l-au solicitat oficial, se află actorul francez Gerard Depardieu, dar şi actorul american Steven Seagal.