Nebunie de vedetă: a divorțat de soție, dar o iubește mai mult ca niciodată

Nebunie de vedetă: a divorțat de soție, dar o iubește mai mult ca niciodată
Se spune că nebănuite sunt căile dragostei, iar ciudățeniile nu ocolesc nici măcar vedetele de la Hollywood. Un mare actor e mai îndrăgostit ca oricând, culmea, de fosta sa nevastă.

Sean Penn, în vârstă de 61 de ani, spune că este încă îndrăgostit de fosta sa soție Leila George, în vârstă de 30 de ani. Declarația apare la doar câteva săptămâni după ce a încheiat divorțul. „Am trădat căsătoria”, susține actorul care, în perioada aceasta e foarte implicat într-o activitate caritabilă în Ucraina. El a acordat un interviu pentru Hollywood Authentic.

Penn a fost sincer cu privire la problemele din relația de cuplu, ajungând până la a spune că a fost „foarte neglijent”. „Am fost căsătoriți din punct de vedere tehnic timp de un an, dar timp de cinci ani, am fost un tip foarte neglijent”, arată actorul.

Leila George și Sean Penn au început să se întâlnească în 2016 și, în cele din urmă, s-au căsătorit în iulie 2020. Cei doi s-au despărțit aproximativ un an mai târziu, George depunând cererea de divorț în octombrie trecut. Acum câteva săptămâni divorțul a fost finalizat, arată Daily Mail

„Demonii” lui Sean Penn rămn aceiași, Vodca e printre ei

El a spus clar că nu a înșelat-o niciodată pe fosta sa soție, dar și-a permis să creadă că putea fi „total deprimat sau atras de alcool”. George care este cu 30 de ani mai tânără decât Penn și-a sărbătorit primele trei decenii de viață pe 20 martie, în timp ce Sean Penn împlinește 62 de ani în august.

Penn a continuat spunând că „nu știe” ce va rezerva viitorul pentru el și George, dar a spus că a lucrat la ceea ce vede el ca fiind problemele pe care le are atât cu el cât și in raport cu ceilalți.

„Mai nou, chiar și atunci când sunt stresat, nu sunt așa cum eram înainte”, arată celebrul actor. Câștigătorul a două premii Oscar a spus că încă are nevoie de vodcă și Ambien (un medicament sedativ-hipnotic ) pentru a dormi, deși a reiterat că nu le mai folosește „pentru a se ascunde de lume, așa cum o făceam înainte”. Acesta este al treilea divorț al lui Sean Penn care, anterior, a mai fost căsătorit cu Madonna, din 1985 până în 1989, și cu actrița Robin Wright, din 1996 până în 2010.

Sursa foto: Instagram