Nicio regină nu și-a mai arătat pielea așa, la evenimente oficiale. Bulversarea e totală la Casa Regală

Nicio regină nu și-a mai arătat pielea așa, la evenimente oficiale. Bulversarea e totală la Casa Regală
La Valencia, regina Letizia a bulversat complet curtenii și opinia publică, după ce a apărut într-o0 rochie cu multă piele la vedere într-o zonă în care reginele nu se dezvăluie niciodată în public. Și cu atât mai mult la un eveniment oficial.

Regina rebelă a Spaniei a îmbrăcat o rochie ieftină (la propriu) care lasă pielea descoperită și îi scoate în evidență abdomenul. Codul ei vestimentar regal este din ce în ce mai îndrăzneț, ea ne-a obișnuit deja cu bulversarea ritualurilor de la curtea spaniolă. Alegerile sale îndrăznețe au dat roade, iar acum fostul jurnalist are meritul că a stârnit interesul tinerilor pentru familia regală a Spaniei, scrie Vogue.it.

Regina și-a etalat abdomentul la un eveniment oficial

În ultimul eveniment al săptămânii, cel organizat la Valencia de Ziua Mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii, în cadrul căruia Letizia Ortiz a decernat Medaliile de Aur 2022 ale Crucii Roșii Spaniole, regina a uimit pe toată lumea cu o rochie roz șocantă nu numai din cauza culorii dar și pentru decupajele îndrăznețe, care dezvaluie pielea abdomenului.

Cu siguranță o ținută neobișnuită pentru o Regină, care reflectă o nouă cucerire a libertății în ceea ce privește codul vestimentar regal,  a fost însă, fără îndoială, perfectă pentru fizicul ei atletic și tonifiat, mai scrie sursa citată. Este lucru știut că Letizia se menține într-o formă perfectă și o face în primul rând ca o chestiune de sănătate. Ea nu suferă din cauza trecerii anilor, până în punctul în care a decis să-și păstreze culoarea părului natural, lăsând la vedere și iminentele fire argintii.

Perfect în largul său cu delegația internațională, Letizia a Spaniei a ales și geanta și decolteul coordonate cu culoarea fucsia a rochiei, un model foarte simplu, lung chiar până deasupra gleznelor, cu o deschidere  în zona buricului prin croieli geometrice: triunghiuri pe șolduri, care drapează delicat fusta. Accesoriile au fost de la Carolina Herrera, mai puțin cerceii din aur, preluați de la brandul spaniol CXC.

Rochia fucsia este un model al brandului spaniol Cayro Woman, o rochie low-cost care se poate cumpăra cu câteva zeci de euro (mai exact, 61,90).

Sursa foto: Instagram