Nick Carter de la Backstreet Boys are probleme! Omul pe care-l iubește și-a vopsit părul roz și face filme pentru adulți

Nick Carter de la Backstreet Boys are probleme! Omul pe care-l iubește și-a vopsit părul roz și face filme pentru adulți
În anii 90-2000, formația Backstreet Boys se bucura de un succes uriaș, fiind cea mai populară trupă de băieți din toate timpurile. „Quit playing games with my heart” sau „I want it that way” sunt hituri care le-au adus fani pe întreg mapamondul, însă unul dintre ei era de departe cel preferat de toți fanii: blondul Nick Carter.

Astăzi, nici nu mai are treabă cu scena, ci are treabă cu fratele său mai mic, Aaron Carter, care s-a bucurat de multă atenție din partea publicului pentru acest fapt.
Nick Carter vine dintr-o familie numeroasă, cu încă patru frați. Acesta a cunoscut încă din adolescență succesul, devenind, în anii săi de glorie, cel mai îndrăgit artist dintr-o trupă de băieți. Atât de mare a fost succesul încât chiar și în zilele noastre, la aproape două decenii de când a fost pe culmile gloriei, Nick Carter și Backstreet Boys încă mai au fancluburi uriașe.


Din păcate, succesul lui Nick i-a adus și multe probleme. Starul care a reușit să adune o avere frumoasă din muzică a pierdut dragostea fratelui său mai mic, Aaron Carter, pe care l-a ajutat să se lanseze în muzică. Succesul fratelui mai mare a fost o frustrare constantă pentru Aaron, care nu a reușit nici măcar să se apropie de acel nivel de notorietate al fratelui, deși Nick făcea eforturi pentru a-l promova.

Totodată, după ce Carter și formația Backstreet Boys s-au retras, fratele mai mic a avut aceleași sentimente autodistructive în continuare, ajungând să își înece amarul în alcool și în droguri, ajungând chiar și la închisoare din această cauză.
Anul trecut, Aaron Carter a publicat o serie de videoclipuri în care își bârfește familia și spune despre fratele lui celebru că l-a abandonat. După aceste „confesiuni”, presa americană a spus că Aaron a fost diagnosticat cu tulburare de personalitate severă, schizofrenie și depresie maniacă, relatează CNN.

Nick Carter a refuzat să comenteze public afirmațiile fratelui său, însă apropiații familiei au povestit pentru tabloide că Backstreet Boy-ul „a făcut tot ce a putut ca să-l ajute, însă și-a dat seama că e în zadar. Nick a spus stop atunci când a cunoscut-o pe soția lui și le-a venit pe lume primul copil”.


Acum, în pandemie, Aaron Carter s-a apucat de videochat
Recent, Aaron Carter a uita că e o celebritate și a ales să facă videochat pentru un site de profil. Acesta a spart toate recordurile de trafic după ce, printre altele, a cântat la chitară, gol-pușcă și a promis fanilor că va face și un show în care se va masturba. Cu părul împletit și vopsit roz s-a pozat, iar fanii au scris mii de mesaje în care cer familiei Carter să încerce să-l ajute din nou.

sursa foto: Daily Mail, Twitter

Bătălia pentru o celebră emisiune tv: dispare de pe post sau Huidu va convinge noii patroni să o păstreze

Recomandarile noastre