Nicolas Cage, gest șocant în așteptarea nașterii fiicei sale. Imaginile s-au viralizat

Nicolas Cage, gest șocant în așteptarea nașterii fiicei sale. Imaginile s-au viralizat
Nicolas Cage este un actor care nu mai are nevoie de nicio prezentare și, de-a lungul carierei sale, toată lumea a înțeles că e un personaj care nu se teme să facă o declarație.

Imaginile cu actorul surprinse, zilele acestea într-un magazin alimentar au ajuns virale, fanii fiind șocați de transformarea de imagine prin care a trecut celebrul actor. Așa cum știți, Nicolas Cage se pregătește să devină tată. Starul are doi fii din relații anterioare: Weston, 31 de ani, și Kal-El, 16 ani, însă acum, noua și tânăra sa soție urmează să îi dăruiască o fiică, așa cum acesta a și anunțat în luna aprilie. Termenul e aproape, iar actorul, pare-se, trece prin momente de emoție maximă, care i-au dat ghes să se transforme.

Soția, mai tânără cu 30 de ani

Nicolas Cage și soția sa, Riko Shibata, s-au căsătorit anul trecut. Asiatica e cea de a cincea soție a vedetei, și e mai tânără decât actorul cu 30 de ani. În aprilie, Nicolas Cage a anunțat că va deveni tată de fată, dezvăluind sexul și numele copilului pe care îl așteaptă cu soția sa, Riko Shibata. „Voi avea o fetiță”, a declarat starul în emisiunea „The Kelly Clarkson Show”.

Cage a împărtășit că numele fiicei sale va fi Lennon Augie, în semn de omagiu adus lui John Lennon și tatălui actorului, August Coppola. „Îi voi spune Lenny, pe scurt, a continuat el. Sunt încântat. Va fi cea mai mare aventură din viața mea”.

Nicolas Cage și-a vopsit părul roșu aprins

Actorul mereu excentric care odată a fost aproape să cumpere o peșteră plină de lilieci pentru a putea face speleologie nud și, la un moment dat, a fost mândru proprietar al unui șarpe cu două capete – are acum o nouă coafură, și este la fel de sălbatic ca personalitatea lui, dezvăluie PageSix.com.

Nicolas Cage, în vârstă de 58 de ani, a ieșit din casă, zilele trecute, cu podoaba capilară vopsită roșu aprins. Purta și barbă, însă a optat să nu își coloreze și părul facial. El a fost surprins la cumpărături, fotografiat, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au devenit virale.

„Păr roșu tare”, a comentat un fan la postarea unui cont de fan care arată noul look al câștigătorului premiului Oscar, în timp ce mulți alții au postat șiruri de emoji-uri pentru a-și arăta aprobarea. „O capră cu barbă”, a glumit o altă persoană. În timp ce actorul și-a transformat tunsorile de mai multe ori pentru roluri — devenind gri  pentru „Pig” din 2021, pufos și ars de soare pentru „Valley Girl” din 1983, lejer și ondulat pentru „Con Air” din 1997, schimbarea de acum este una cu adevărat majoră.

Cage și Shibata s-au logodit pe FaceTime

Câștigătorul de Oscar și-a întâlnit cea de-a cincea soție în Shiga, Japonia, și au început să se întâlnească la scurt timp după ce căsătoria sa de patru zile cu Erika Koike a fost anulată în iunie 2019.

Au apărut imaginile de la a doua întâlnire romantică a lui Nicolas Cage cu tânăra soție

Cage a cerut-o în căsătorie pe Riko Shibata prin FaceTime și i-a trimis prin FedEx un inel de logodnă personalizat din aur negru și diamante negre, în Japonia.

„Ea a plecat din New York și s-a întors în Kyoto, Japonia, iar eu m-am întors în Nevada, și nu am văzut-o timp de șase luni, și suntem foarte fericiți împreună, și suntem foarte încântați să petrecem acest timp împreună, așa că în cele din urmă am spus: Uite, vreau să mă căsătoresc cu tine, și ne-am logodit pe FaceTime”, a declarat el în emisiunea radiofonică a fratelui său, Marc Coppola în august 2020.

Sursa foto: Instagram, Twitter