Nicoleta Nuca dezvăluie de ce a rupt-o cu părinții ei. „Tendințe dictactoriale… Ne-am îndepărtat”

Nicoleta Nuca dezvăluie de ce a rupt-o cu părinții ei. „Tendințe dictactoriale… Ne-am îndepărtat”
Frumoasa Nicoleta Nuca, interpreta hit-ului „Nu sunt”, și-a deschis sufletul în fața lumii și a povestit cum a ajuns să rupă legăturile cu proprii ei părinți.

Nicoleta Nucă pare că a avut până la acest moment o viață presărată cu evenimente emoțioante, și deloc pozitive. Artista a ales să-și deschidă sufletul în fața lumii și să povestească despre relația pe care a avut-o cu proprii ei părinți. Pare că a iertat greșelile acestora, însă cu siguranță nu le-a uitat.

Întrebată de un fan dacă se înțelege bine cu părinții ei și dacă îi înțeleg alegerea de a intra în lumea artiștilor, ea răspuns:

„Da, acum da.

Mama a fost foarte severî cu mine când eram mică, apoi pe la 11-12 ani și-a schimbat abordarea față de mine și mi-a devenit prietenă, confident și susținător, și de atunci ne-am înțeles mereu foarte bine”, a spus Nicoleta Nucă. Despre tatăl ei, artista a notat că avea tendințe dictactoriale: „Cu tata nu m-am prea înțeles nici în copilărie, nici în adolescență”.

Vedeți întregul răspuns mai jos:

Urmează nunta!

Originară din Republica Moldova, Nicoleta Nucă este stabilită de mai mulți ani în România. În cel mai recent interviu, cântăreața a dezvăluit că vrea să se mute pe alte meleaguri, unde să-și crească liniștită viitorii copii.

Treaba cu copiii e în plan foarte îndepărtat. Nu-mi doresc copii, nu simt că e momentul potrivit pentru mine. Am trăit mult prea puțin ca să îmi doresc asta. Mi-aș dori să fac copii dacă aș ști că trăiesc într-o societate cum trebuie, nu una ca a noastră. Tocmai de asta avem în plan să ne mutăm într-o altă țară”, a spus Nicoleta Nucă, potrivit click.ro.

 “Va fi ceva restrâns, cu o mână de oameni”

Nicoleta formează un cuplu de patru ani cu Alex Ursache, cu care are în plan să se căsătorească. Cântăreața a spus că nu își dorește o nuntă fastuoasă, ci ceva restrâns.

Ne dorim să facem nunta peste hotare într-un număr extrem de restrâns, doar familia și atât. Ne gândeam să o facem anul viitor în Italia, pe insula Capri. Nunta pentru mine este sărbătoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc tradițiile de aici, de acasă. Rochia nu m-am gândit încă cum va fi, dar clar nu va fi una de prințesică. Va fi o rochie din stofă, simplă, un hand-made, important este să fie unicat, să nu semene cu a altcuiva”, a mai spus artista.